Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Zemní práce bagrem - 5 tun na gumových pásech a kolovým nakladačem 4 tuny Sekání trávy strojem, čištění toků, opravy komunikací uskladnění sutí, nakládání s odpady přeprava kontejnerů 4 tuny prodej štěrků, písků, betonářských štěrkopísků manipulace dřeva na skladě vlasrní areál v Javorníku poblíž vlakového nádraží

Servis, repase, modernizace (digitalizace), výkup a prodej měřicích strojů a přístrojů pro metrologii délky a úhlu

Návrhy, montáž, dodávka, servis, opravy - gastronomické technologie pro restaurace, jídelny, hotely - konvektomaty - sporáky - kotle - plynové pánve - šokové chlazení, šokery - myčky - fritézy

Výroba: - svařované řetězy zkoušené a nezkoušené o průměru 2 mm - 60 mm - vysokopevnostní závěsné řetězy o průměru 5 mm - 36 mm, jakosti 4-10 - vázací řetězy a příslušenství (háky, oka, zkracovače závěsné hlavy, přechodné články) k nim v jakosti 2-10 - sněhové řetězy na osobní, dodávkové, nákladní auta, off roady, ...

Výroba: - díly do strojů a aut - náhradní díly - odhlučňovací panely pro plynové turbíny - přívodní vzduchové potrubí pro plynové turbíny - rámy pro uchycení motoru autobusů - technologické díly pro výrobní linky - palety pro automobilový průmysl - zemědělské stroje - ostatní výrobky dle výkresů ...

Výroba, montáž: - nerezové potrubí a nádrže. Zámečnictví. Nerez výroba na zakázky. Zařízení pro gastro provozy (stoly, digestoře, atypické dřezy). Svařování nerezové oceli metodou TIG. Ocelové konstrukce.

Projekce: - pozemní stavby - inženýrská činnost. Termodiagnostika staveb: - termovizní měření staveb. Konzultace, poradenství: - stavebnictví.

Kamenný obchod: - železářství - domácí a kuchyňské potřeby - potřeby pro kutily, řemeslníky, zahrádkáře, byt, dům i zahradu - nářadí, spojovací materiál, zahradní stroje, vrtáky, tmely, montážní pěny, ochranné pomůcky.

Technické služby: - opravy a čištění komunikací a chodníků - výsadba a údržba zeleně.

Prodej: -zemědělská technika -produkt Linseal. Linseal: -utěsňuje až do průrazu 16 mm -obsahuje nemrznoucí směs s pryžovými částicemi.

Výroba: - kompozitní díly pro motorová vozidla - kompozitní díly pro kolejová vozidla.

Prodej a servis: - lesnická a zahradní technika značek Jonsered a Husqvarna.

Návrh, projekt, realizace, servis - gastronomické provozy, restaurace - konvektomaty - kotle, kávovary - výdejní systémy - mycí stroje - vzduchotechnika - činnost technických poradců v gastronomii. Kamenná prodejna gastrozařízení.

Prodej - chemické produkty: - mycí a čistící prostředky - oleje, maziva - barvy, laky - malířské potřeby - zavlažovací systémy pro zahrady - postřiky na ochranu rostlin - autokosmetika. Autodoprava.

Svářecí technika: -svařovací stroje CO2, inventory -brusivo -ochranné pracovní pomůcky.

Opravy, servis: - elektrické domácí spotřebiče - ledničky, chladničky, mrazáky, mrazničky - zn. AEG, Ardo, Ariston, BEKO, Bosch, Calex, Electrolux, Fagor, Goddess, Gorenje, Hoover, Hyundai, Iberna, Indesit, Siemens, Whirlpool, Zanussi - sporáky - ohřívače a bojlery.

Opravy, servis: - elektrospotřebiče, elektrické spotřebiče (ledničky, mrazáky, mrazničky) - zn. Candy, Fagor.

Výroba, prodej: - zemědělská technika (návěsy, valníky, nosiče kontejnerů, přepravníky zvířat, kontejnery). Kovovýroba: - korby, bočnice a nástavky na vozy TATRA a LIAZ - stavební, dopravní a ocelové konstrukce, zábradlí. CNC obrábění. Svařování. Povrchové úpravy kovů. Soustružení. Frézování.

Technicko organizační činnost v BOZP Kontrola - hasičské přístroje - hydranty - požární klapky Technicko organizační činnost v PO

Bezpečnost práce Požární ochrana

Dodávka - tepelná čerpadla Dodávka - klimatizace - čističky vzduchu Půjčovna - klimatizace

Renovace - lesní technika Lanovkové přibližování dřeva Zemní práce Lesnictví - kompletní služby