Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Služby, montáž, servis, revize - elektronické zabezpečovací a požární systémy - kamerový systémy - docházkové systémy.

Kompletní služby: - v oblasti deratizace, dezinsekce, dezinfekce: - likvidace vos, štěnic, zavíječů, molů, mravenců, rusů, švábů, myší, potkanů - ochrana dřeva a zdiva proti plísním, houbám a hmyzu - dezinfekce po nemocných, zesnulých a požárech - instalace ochraných systémů proti holubům a následná dezinfekce po ...

Klimatizace a vzduchotechnika Kompletní dodávky chladících zařízení Montáž, servis: - klimatizace, větrání, chlazení, odprašování, sušení, regulace. Montáž, servis: - klimatizační jednotky HIROSS, ALKO, AEROTECH, FIVING, MITSUBISHI - silnoproudé zapojení na území ČR. Servis klimatizace, tepelná čerpadla. Přesto že jsme ...

Konstrukce a výroba jednoúčelových zařízení, nástrojů a forem. Naší specialitou je výroba přípravků, prototypů, jednoúčelových strojů, nástrojů a zařízení, náhradních dílů a forem stejně tak jako oprava forem a nástrojů. Měření a kontrola.

Oprava, servis, půjčovna, prodej: -zemní stroje Komatsu -stavební stroje těžké, střední, pásové a kolové bagry -nakladače, mini bagry -vibrační technika -řezací a diamantová technika -elektrocentrály -lžíce, zuby, břity. Prodej, servis: -náhradní díly na zemní stroje Hyundai -náhradní díly HANOMAG, GEHL, HYUNDAI, KOMATSU.

Stavebniny - prodej stavebních materiálů Stavební činnost - zednické práce

Topenářství - prodej, montáž, servis kotlů: - kotle a kamna - akumulační nádrže - čerpadla, zdroje - topná tělesa - nářadí

Poskytujeme služby v oboru: - prodej a servis nářadí, zahradní techniky a příslušenství. Sídlíme v Hlinsku, Wilsonova ul. 448, kde provozujeme kamenný obchod, internetový obchod a servis.

Sulak Glass Working Machinery. Výroba, prodej: - stroje na opracování plochého skla. - fazetovačky, vrtačky skla. - pily na řezání skla. - myčky plochého skla. - pískovací stroje na sklo.

Výroba, vývoj, projektování, zkoušky, instalace, údržba, opravy, modifikace a konstrukční změny letadel, motorů letadel, vrtulí, letadlových částí a zařízení a leteckých pozemních zařízení.

Služby v oblasti voda, topení, plyn, odpady. Montáž - kotle na uhlí - tepelná čerpadla - rozvody vody - montáž a revize hydrantů.

Firma FOCUS TRADE s.r.o. je dodavatelem technologických linek pro zpracování ovoce, zeleniny a strojů pro balení potravin do sklenic i plechovek. Dále nabízíme laminátové tuby pro kosmetiku a plechové obaly. Sídlíme v Pardubicích. Stroje pro zpracování ovoce a zeleniny, blanšery polského výrobce MEGA: - zpracování ovoce, zeleniny v čerstvém ...

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - sporáky - myčky - pračky - žehličky, vysavače...atd.

Půjčovna, pronájem: - lodě, lodí - šlapadla

Potřebujete zapůjčit stavební stroje, brusky či čerpadla? Provozujeme půjčovnu stavebních strojů a zahradní techniky. Mezi naše služby patří servis strojů, před kolaudační úklidové práce, jádrové vrtání. Nabízíme k pronájmu brusky a čerpadla.

Generální opravy vysokozdvižných vozíků : - technické kontroly - garanční prohlídky - revize na plyn - oprava všech typů VZV - montáž plynu do všech typů VZV - servisní služba u zákazníka - poradenství a cenový odhad VZV - montáž pulzních regulací do VZV - opravy brzd, ruční brzdy - výměny, opravy řetězů - výměny skel ...

Výrobní sortiment: Mobilní pneumatické systémy - MPS Pneumaticky ovládané dveřní systémy pro prostředky hromadné přepravy osob (autobusy, trolejbusy, apod.) - ovládací bloky, pneumatické válce - přímočaré, otočné, nouzové otevírání, zámky dveří, smeky, ramena, tyče, kryty Pneumatické prvky - PNEUS - výroba a servis pneumatických prvků pro ...

Zařídíme profesionální potrubní rozvody ve strojírenském, automobilovém, chemickém a potravinářském průmyslu. Provádíme nepřetržitou servisní činnost a údržbu pro průmyslové podniky. Zajistíme kompletní dodávky a montáž technologických zařízení. Vystavíme, zrekonstruujeme a zmodernizujeme jakékoliv průmyslové závody a jejich části. V případě ...

Služby: - zřizování a rekonstrukce elektroinstalací, elektroinstalace - osvětlení klasické, veřejné osvětlení - elektrické vytápění - opravy a údržba elektrických zařízení - připojení elektrospotřebičů - instalace klimatizace - elektronické zabezpečovací systémy EZS - instalace televizních antén, televizní antény - montáže, ...

Dodávka, prodej, revize, opravy: - hasicí přístroje - hydrantové systémy - protipožární klapky, ucpávky - vybavení pro hasiče. Služby: - požární ochrana (PO) - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP).

Výroba, dodávka: - technologie, stroje pro prádelny - prádelenské stroje.

Dodávka, montáž, servis: - vyhrazená požárně bezpečnostních zařízení (PBZ).

CaravanPark, prodej, bazar: - karavany - obytné automobily - nákladní přívěsy - náhradní díly, příslušenství ke karavanům.

Stavební činnost. Měření termokamerou. Půjčovna nářadí.