Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Výroba: -papírenské stroje. Práce: -zámečnické -kovoobráběčské.

Výroba, opravy a montáže. Ocelové konstrukce nerezové i hliníkové: -haly, včetně oplechování, tepelných izolací, jeřábových drah -lávky, schodiště, zábradlí, oplocení -protihlukové bariéry, zasklívání do rámů, billboardy -dopravní značky. Technologická zařízení: -regulační klapky, kouřovody -manipulační zařízení -revize, konzervace ...

Výroba: -plynové vzpěry -plynové pružiny -tlumiče rázu -hydraulické tlumiče.

Firma Jan Benda - požární služby provozuje e-shop s požární technikou, výzbrojí a výstrojí pro profesionální hasiče, dobrovolné hasičské sbory i požární sport. Doprava zdarma při objednávce nad 14000 Kč. Zajišťujeme také zpracování požární dokumentace. Požární technika, prodej, e-shop, internetový obchod: - hasičská výzbroj, požární čerpadla, ...

Služby v oblasti BOZP a PO - kontrola hasicích přístrojů a požárních vodovodů - opravy hasicích přístrojů - školení zaměstnanců.

Poskytujeme služby v oblasti: -míry a váhy -poradenství v metrologii -metrologické expertizy.

Autodoprava, opravy vozidel, opravy zahradní a lesní techniky, servis a montáž LPG.

Činnost - opravy a servis strojů a strojních zařízení - zámečnická výroba - výroba kovaných, pojezdových a křídlových bran, konstrukcí.

Hlavní činností společnosti AM - C.M.E. s.r.o. je strojírenská výroba. Již od roku 1998 se naše firma specializuje na výrobu a zajišťování kvalitních výrobků z oceli v oblasti komponentů pro průmyslová zařízení a strojírenství. Dále naše široké spektrum výrobních možností zahrnuje výrobu speciální strojů a zařízení, přesných dílů, ocelové ...

Společnost CREMER Bohemia s.r.o. je strojírenskou firmou, která se zaměřuje na výrobu krytů obráběcích center, zakrytování strojů, laserových výpalků a lehkých ocelových konstrukcí do 2t. Provádíme také obrábění a svařování kovů, vysekávaní plechů, frézování či ohýbání. Sídlo naší firmy naleznete na adrese Domažlická 200, Plzeň. Výroba, ...

Výroba: - obráběcí stroje, tvářecí stroje. Modernizace, opravy: - těžké obráběcí stroje s konečnou fází provedení CNC řízení.

Prodej - lesní technika a stroje - lesní navijáky, přívěsy na odvoz dřeva, nářadí a vybavení pro práci v lese - zastoupení norské firmy IGLAND AS pro ČR a SR. Další provozovna - adresa: Kostelní 151, 257 51 Bystřice u Benešova.

Ucelený a jedinečný systém poradenství, služeb a výrobků, kterým pomáháme našim partnerům řešit zdravotní stav zvířat, zvyšovat mléčnou užitkovost, hygienu a další situace, které mohou v chovu mléčného skotu nastat.

Nákladní autodoprava. Výstavba: -fotbalová hřiště s povrchy třetí generace -sportovní areály -travnatá hřiště -víceúčelová hřiště a umělé sportovní povrchy - rekonstrukce -travnatá hřiště Prodej: -speciální hnojiva. Regenerace a ošetřování: -travnatá hřiště. Prodej: -travní osiva -automatické závlahové systémy.

Měření emisí kotlů spalujících plynná paliva. Školení a zkoušky topičů nízkotlakých kotelen. Revize plynových zařízení, poradenství.

Podlahové vytápění, telelná čerpadla Revel-PEX

Dodávky, opravy, servis, montáž a náhradní díly na sušárny: - bubnové BS6, BS18 - víceúčelové - řeziva, chmele a pilin - rozprašovací - komorové - skříňové - proudové - udírny - klimatizační jednotky - pračky vzduchu ARTEL, COZDEP BIONARE - čističe a zvlhčovače vzduchu. Sušárenství: - poradenská a školící činnost - ...

Dodávka, prodej, e-shop - nástroje a ohraňovací lisy.

Výroba: - kluzná ložiska a ložiskové systémy.

Prodej - pomůcky a služby pro pacienty s diabetem - jehly pro inzulínová pera - glukometry - testovací proužky ke glukometrům.

Dodávka, prodej - plastová a nerezová ložiska - originální japonská ložiska značky ASAHI SEIKO Co., LTD.

Prodej - pokladní a kamerové systémy - digitální váhy - zabezpečovací systémy - anténní systémy.

Dodávka, montáž: - fotovoltaické systémy - tepelná čerpadla - klimatizace.

Práce: - elektroinstalace - montáž elektronických zabezpečovacích systémů - montáž solárních, fotovoltaických systémů. Stavební práce: - rekonstrukce interiérů.

Dodávka: - chladící technika - klimatizace - průmyslové chlazení.