Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Naše společnost VIKO Plzeň spol. s r.o. se zabývá prodejem výpočetní a zdravotnické techniky, stavebních materiálů, drátů a vodičů. Dále poskytujeme servis pro VT. Máme odborně vyškolený personál, který disponuje širokou škálou diagnostických a servisních prostředků. Především se zaměřujeme na opravy monitorů, spínaných zdrojů apod. Také ...

Společnost CanAgrocz, s.r.o. je výrobce šnekových dopravníků a prodejce strojů a technologií pro obilní sila a dosušování obilí. Výroba: - šnekové dopravníky poháněné hydromotorem - šnekové dopravníky poháněné elektromotorem - šnekové dopravníky na uhlí, obilí, šrot - mořičky obilí. Prodej strojů, technologií: - elevátory - redlery - ...

Naše firma EuroAuto se sídlem v Plzni se zabývá prodejem nových a ojetých nákladních vozidel značky IVECO, včetně dovozu a prodeje linkových, příměstských, meziměstských a dálkových autobusů značky IVECO. Na přání zákazníka pro nás není problém přivézt vozidlo jiné značky. Na základě dlouholetých zkušeností našich pracovníků a ...

Společnost Krbec Dent s.r.o. je specialistou v prodeji zubní techniky již od roku 1993.Náš široký sortiment zahrnuje komplexní vybavení stomatologických laboratoří i zajištění veškerého vybavení do stomatologických ordinací. Naleznete u nás všechny potřebné dentální materiály, přístroje, nástroje, implantáty a další. Jsme výhradním dovozcem ...

Služby - návrhy a realizace zahrad - péče o trávníky a zahradu - kácení dřevin - pokládka travních koberců - závlahové systémy - jezírka.

Montáž, servis, oprava, modernizace: - výtahy.

Obchodní zastoupení, dodávka: - nástroje pro obrábění - řezné nástroje - karbidové válce, polotovary, dílce - wolframový prášek.

Školení, služby: - obsluha manipulačních vozíků - technické prohlídky manipulačních vozíků - revize LPG manipulačních vozíků - certifikovaný zkušební komisař, kontrolní technik.

Velkoobchod, prodej - vyvrtávání - monolitní nástroje - frézovavací nástroje - upínače nástrojů - měřící technika.

Výroba, výrobce: - nápravy pro stavební stroje, zemědělskou techniku.

Výroba, prnájem: - dotykové kiosky, terminály. Služby: - návrh, vývoj, implementace software - DTP studio, grafika.

Činnost: - služby v oblasti bezpečnosti práce a hygieny práce (BOZP) - požární ochrana - koordinátor BOZP staveb. Prodej: - bezpečností značení - hasicí přístroje, hydranty (revize, servis).

Zahradnické služby: - návrh, realizace, údržba zeleně - zakládání trávníků - montáž závlahových systémů - výstavba jezírek - úprava ploch pro ozelenění (zemní práce).

Návrh, projekce dodávka, montáž, servis, revize - klimatizace (chlazení, topení) - tepelná čerpadla - systémy požární ochrany.

Půjčovna: - karavany - obytné přívěsy.

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Plzni, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních ...

Opravy zemědělský strojů a manipulační techniky Vám zajistí firma Jaroslav Bláha. Provádím servis traktorů, kombajnů a také vysokozdvižných vozíků. Sídlo firmy naleznte v obci Přehořov, okres Plzeň-sever. Oprava, servis: - zemědělská technika - zemědělské stroje - traktory unifikované řady č. 1, 2 - kombajny E 512, E 514, E 516 - ...

Společnost Xtek Europe, s.r.o. je výrobce komponentů pro průmyslová odvětví, kde dochází ke zpracování hliníku, oceli, či minerálů. V našem výrobním sortimentu naleznete jeřábová kola, vodící kladky, kolové soupravy, zubové spojky a také ozubené válce. Provádíme servis na veškeré produky Xtek, ale i zařízení jiných výrobců. Naše firma sídlí na ...

Naše společnost JURIS J.T. Plzeň, s.r.o. se zabývá prodejem a instalací zařízení pro detekci plynu. Prodej, instalace, montáž zabezpečovacích systémů: - přístroje a zařízení na detekci plynu, detektory, hlásiče úniku plynu.

Prodej, e-shop - stolní počítače - notebooky - tablety, čtečky - pokladní systémy - tiskárny. Servis, opravy - výpočetní technika - PC. Služby - inteligentní domy, elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy.

Činnost - dodavatel řešení v oboru průmyslové automatizace - návrhy, tvorba, dodávka řídících a informačních systémů - vizualizace technologických procesů.

Dodávka, prodej: - modulární šnekovnice Archimedys.

Montáž, servis: - chladicí zařízení - chladicí a mrazicí boxy, pulty - výrobníky ledu - sanitace, dezinfekce chladicích zařízení. Prodej, montáž, servis: - klimatizace, klimatizační jednotky Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla.

Oprava, servis: - obráběcí stroje - mechanické opravy obráběcích strojů - broušení vodících ploch.