Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Dávkovací zařízení pro bioplynové stanice -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování technických služeb

Oficiální prodejce HORMANN. Prodej, montáž servis vratových systémů HORMANN: -garážová vrata zateplená i nezateplená: -výklopná -sekční -pohony pro garážová vrata -pohony pro vjezdové brány posuvné i otočné -dálkové ovládání. -Průmyslová vrata -sekční -rolovací -rolovací aero -rolovací mříže - spirálová rychloběžná ...

Autoservis: -pneuservis, prodej -příprava vozidel + STK -montáž elektrického příslušenství -klempířské práce -prodej náhradních dílů. Zabezpečení objektů Alarmy Kamerové systémy

Prodej, servis: - svařovací technika CLOOS - svařovací roboty CLOOS (montáž, servis, školení) - svařovací technika Jäckle, ESS - řezací vzduchové plazmy - příslušenství ke svařování MIG/MAG, TIG - přídavné materiály - řezací hořáky PB, redukční ventily HARRIS - sortiment BINZEL, TRAFIMET, TBI - ND

Prodej zahradní techniky HECHT. Záruční a pozáruční servis zn. HECHT, Briggs@Stratton, McCulloh a Partner.

Elektroinstalační práce: -fotovoltaické a solární systémy -kompletní elektrické rozvody -montáž hromosvodů -anténní a satelitní systémy -Vratové systémy-hormann

Průmyslová automatizace, systémy dispečerského řízení, bezpečnostní prvky kotelen, PLC řízení. Projektujeme, realizujeme a dozorujeme bezobslužné kotelny.

Prodej a servis: Železářství: -spojovací a upevňovací materiál -elektro nářadí -zahradní technika -brusivo -nástroje -svařovací technika -zámky a fabky, kování -tmely a silikony -elektrické a motorové nářadí -speciální brusné materiály -vrtáky Výroba klíčů.

Výroba: -elektromechanické komponenty pro kolejová, elektrická vozidla -spínací a řídící prvky -pantografy.

Jsme pronajímateli pracovních plošin a jiných vysokozdvižných zařízení. Zabýváme se pronájmem a prodejem zařízení, strojů a stavebních buněk např. kompresorů, generátorů, pracovních plošin, závěsných pracovních plošin i stavebních strojů. Nabízíme pronájem, prodej a dopravu.

Maloobchod, prodej: - pracovní oděvy - pracovní obuvi - ochranné pracovní pomůck - hygienické pomůcky - úklidová technika, úklidové textilie a pomůcky - textilní galanterie - papírnictví.

Specializujeme se zejména na průmyslovou vzduchotechniku. Provedeme autorizovanou projekci a montáž. Likvidujeme VOC ze vzduchu z průmyslových provozů a lakoven. Působíme na celém území České republiky. V případě zájmu nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Jsme vám k dispozici.

Vodoinstalatérské práce: -plyn, topení -centrální vysávání -čerpadla -plynových spotřebičů -servis.

Provádíme servis a montáže pokladních boxů pro obchody, spotřební elektroniky či zabezpečovací techniky.

Výroba, prodej a ostření nástrojů: -zylindrické a kónické frézy -úhlové a kopírovací frézy -VHM-Drill-vrtáky -HSS-ocelové a segmentové kotoučové pily -VHM-ocelové kotoučové pily -oprava a obnovení segmentů kotoučových pil -povlakování nástrojů -měření moderní technikou.

Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.

Stavební výroba: -plynovody-VVTL, VTL, STL, NTL, včetně rekonstrukce těchto plynovodů a montáž regulačních stanic -výstavba vodovodních a kanalizačních sítí -provádění rehabilitací na starých potrubních řadech -provádění stresstestů na nových potrubních řadech -cementace ocelových a litinových potrubí od průměru 100 do 600 mm ...

Výroba: -stroje a linky na zpracování pastových hmot (tuky, tmely, silikony) -vyprazdňování zásobníků, sudů -dávkování, plnění, uzavírání kelímků, kartuší atd.

Maloobchod, prodej, půjčovna: -stavební technika -náhradní díly zemních strojů. Prodej: -zuby, břity, speciální protiotěrové profily pro zemní stroje -otěruvzdorné plechy HARDOX, BRINAR -podvozkové díly pásových strojů -pryžové pásy pro minirypadla -hydraulická kladiva RAMMER, ARROWHEAD pro rypadla -nástroje (např.špice, ...

Export-import: -konstrukční profily FIBERSIT -NanoD8 - Nanomateriály & Nanovýrobky -panely pro fotovoltaické elektrárny -vertikální větrné turbíny -elektrické čtyřkolové skútry.

Výroba a montáž: - čistírny odpadních vod - neutralizační stanice - mikrofiltrace - ultrafiltrace - odparky - odstředivky - odmašťovací stroje - linky povrchových úprav - odmašťovny - odmašťovací boxy - pračky vzduchu - ekologická zařízení - zásobníky - nádrže z polyetylenu a polypropylenu - zahradní bazény - ...

Prodej, servis: -zemědělská technika -traktory, kombajny, manipulátory a zemědělské stroje -náhradní díly.

Prodej - prodej řeziva - ostření kotoučových pil - ostření vidiových (SK plátky) pil - ostření řetězů motorových pil - pořez dodaného dřeva