Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Činnost firmy: -strojírenská výroba včetně svařovaných ocelových konstrukcí -výroba filtračních jednotek pro odprášení průmyslových aplikací -výroba transportních radiálních ventilátorů -dodávka a instalace systémů pro vzduchotechniku, klimatizaci a pneumatickou dopravu sypkých hmot -projektování a provádění staveb včetně ...

Služby: -nadrozměrná přeprava -pronájem autojeřábů -zemní práce -demolice.

Zemědělství-projekce, dodávka, montáž, servis: -dojící technika firem FULLWOOD a AGROSTROJ -zemědělské stavby -napájecí a krmné systémy, hrazení, zábrany -podlahová krytina pro ustájení dobytka -zařízení na odklízení chlévské mrvy -tažné řezací a míchací krmné vozy -pneumatické dopravníky -linky na výrobu krmných směsí ...

Výroba produktů z uhlíkatých látek a grafitu: -uhlíkové lišty a smykadla -grafity pro elektroerozivní obrábění -uhlíkové kartáče -grafitové speciality -laboratorní kelímky.

Kovové výrobky, kovovýroba. Speciální nástroje. Výrobky z plastů.

Dodávky a montáž zařízení pro skladování, dopravu a zpracování obilí. Opravy a rekonstrukce posklizňových linek a výroben KS. Šnekové dopravníky pro plnění secích strojů. Šnekové dopravníky trubkové. Obilní sila. Elevátory. Redlery. Čističky. Ventilátory. Sušárny obilí.

Velkoobchod a maloobchod s hygienickými potřebami. Nabízíme mycí a čisticí prostředky INPOSAN, úklidovou techniku, kotoučové stroje, vozíky, profesionální a průmyslové vysavače. Dále podlahové stroje, vysokotlaké myčky a generátor páry. Úklidové práce - krystalizace mramoru, ošetření kamene, broušení parket, voskování podlah, atd. Hygienický ...

Výroba: -zdravotnické přístroje -zdravotnické prostředky Kovoobrábění: -soustružnické práce na CNC strojích -bezhrotové broušení -možmost kooperace.

Drobné opravy, čištění, repase: -dalekohledy -puškohledy.

Prodej, záruční a pozáruční servis: -pračky -myčky -bojlery (boilery) -sporáky -lednice, mrazničky.

EXPORT - IMPORT : -stavební hmoty (bílý portlandský cement, odformovací oleje, přísady do betonu atd.) -palmové oleje PALMAVAS, palmové tuky -rýžový, sezamový olej -konstrukční profily FIBERSIT -NanoD8 - Nanomateriály & Nanovýrobky -panely pro fotovoltaické elektrárny -vertikální větrné turbíny -elektrické čtyřkolové ...

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...

Ostření, kovoobrábění: -broušení -vrtání -frézování CNC -soustružení -ostření kovo a dřevoobráběcích nástrojů. Prodej: -ložiska ZKL*, ZVL*, SKF* -zahradní technika a řetězy OREGON -lepidla LOCTITE.

Výroba, montáž, dodávky vzduchotechniky a klimatizace. Projekce, obchodní činnost, servis a opravy, nátěry a izolace. Revize požárních klapek. Výroba ALP* potrubí, měření a regulace. Výroba nerezových odsavačů par včetně lapačů tuku a osvětlení.

Prodej a servis zdravotnické techniky: -servis zubních ordinací včetně dodávky nových přístrojů -zubní soupravy -nástroje.

Strojírenská výroba: -mazací technika -dílenská technika.

Opravy: -spalovací motory aut -sportovní úpravy motorů aut -příprava motorů pro hasičské soutěže -obráběcí stroje -dřevoobráběcí stroje.

Projekce, výroba, montáž, servis. Vzduchotechnika, klimatizace: -projekce -kompletní výroba a montáž vč.ALP* potrubí -měření a regulace -klimatizace a chlazení -smluvní servis a opravy -revize požárních klapek -tepelné, zvukové a protipožární izolace. Zámečnická a zakázková výroba: -výroba jednotlivých, speciálních i ...

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory

E - shop - nářadí a příslušenství elektrické, pneumatické, zahradní Servis - nářadí Servis - zahradní technika

Výroba - kovové součástky

Autoservis Pneuservis Servis a plnění - klimatizace

Prodej - elektronické pokladny Servis - elektronické pokladny Prodej - váhy Servis - váhy