Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Prodej, e-shop: - ruční elektrické nářadí - nástroje - nastřelovací technika - zahradní technika - spojovací materiál.

Poskytujeme komplexní služby pro zdravotnická zařízení v oblasti logistiky, zásobování zdravotnickým materiálem, likvidace odpadu a praní prádla. Praní prádla - komplexní servis praní prádla pro zdravotnická, hotelová a gastronomická zařízení stejně tak pro průmyslové subjekty či wellness centra po celé ČR. Nabízíme: - svoz a praní prádla, ...

Představujeme Vám společnost A care a.s. z Prahy, která poskytuje špičkové služby jako prodej, distribuce a servis sledování výzkumu, nejmodernější medicínské postupy a objevy. Jsme významnou společností mezi zdravotnickými firmami nejen oblasti intervenční kardiologie, neuroradiologie a intervenční radiologie, ale i v jiných odvětvích ...

DEL a.s. se zaměřuje na výrobu, dodávku a konstrukci elektrických rozvaděčů, technologické celky a strojní zařízení.

Představujeme Vám firmu Česká solární, s.r.o., která svoji činnost zaměřila na instalace fotovoltaických elektráren na klíč. Předně se specializujeme na nepřetržité dodávky a instalace FVE. V rámci služeb rádi poskytneme odborné informace, poradenství, rychlé dodávky, čisté instalace, revize a dlouhodobý servis. Solární systémy pro rodinné ...

Naše společnost AGROBAK CENTRUM s.r.o. vznikla v roce 2019, kdy jsme rozšířily náš podnik o nový prostor na Praze 8 v ulici Na Jílu 3. Svoji činnost zaměřujeme na prodej nákladních vozů, nakupujeme u značkových dealerů, veškeré vozy kvalitně zkontrolujeme, garantujeme původ, kvalitu a výhodné financování. Poskytujeme protiúčty za jiné stroje ...

Naše firma PULS - PRAHA s.r.o. nabízí vybavení pro kadeřnické a kosmetické salony. Naši nabídku tvoří kadeřnické potřeby a pomůcky jako jsou fény, strojky, kulmy, břitvy, nůžky, pinety, skřipce, natáčky, hřebeny, kartáče a mnoho dalšího. Dále si u nás můžete vybrat nábytek pro svůj kadeřnický či kosmetický salon a samozřejmostí je vlasová ...

Společnost BayWa r.e. Solar Systems s.r.o. se zaměřuje na obnovu obnovitelných zdrojů - solární panely, bateriová úložiště, nabíjecí stanice apod.

Firma DaV System s.r.o je rodinná firma, která se již od roku 1994 zabývá prodejem interiérové a exteriérové stínící techniky, garážových vrat, vjezdových bran a příslušenství. Naše firma upřednostňuje především osobní přístup ke každému zákazníkovi a snahu realizovat všechny jeho požadavky k plné oboustranné spokojenosti. Naše ...

Poskytujeme služby bezpečnosti práce (BOZP), požární ochrany a revize technických zařízení pro více než 2 200 klientů na více jak 15 000 pracovištích v ČR a SR.

Prodej: - sluneční kolektory a systémy - solární zásobníky - solární ohře TUV - solární regulátory. Zelená úsporám.

Vývoj a výroba přístrojů pro větrání a rekuperaci vzduchu.

Testo vyrábí přenosné ruční měřicí přístroje pro měření teploty, vlhkosti, rychlosti proudění, tlaku, aktivity vody, otáček, pH, kvality vzduchu, světelnosti, hluku, analyzátory spalin, detektory plynů, přístroje pro potravinářský průmysl (HACCP). Dále nabízí přístroje pro měření ve vzduchotechnice a klimatizačních zařízeních, přístroje pro ...

Společnost IVT Tepelná čerpadla s.r.o. se specializuje na dodávku, montáž a servis švédských tepelných čerpadel IVT. V našem sortimentu naleznete tepelná čerpadla vzduch/voda, země/voda, vzduch/vzduch, voda/voda a také zásobníky, akumulátory, větrací jednotky getAir a další produkty. Naleznete nás na adrese Československého exilu 2062/8, Praha.

Poskytujeme služby rozúčtování a sestavujeme po vybavení objektu měřícími přístroji také individuální rozúčtování. Služby zahrnují: - základní servis - montáž přístrojů - odečty - rozúčtování - financování - produkty.

Vytápění, klimatizace. Dodáváme kompletní sortiment tepelných čerpadel v široké výkonové řadě.

Asociace rozúčtovatelů nákladů na teplo a vodu se zaměřuje na instalaci a provoz měřicí techniky a rozúčtování nákladů na vytápění.

HLD Progress s.r.o. se zaměřuje na prodej mobilních odpařovacích klimatizací vzduchu, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

Green Eco s.r.o. se zaměřuje na prodej elektrického vytápění, tepelných čerpadel, izolace, klimatizací, kotlů na tuhá paliva a mnoho dalšího.

ENERGY ELMAX s.r.o. se zaměřuje na oblast fotovoltaických elektráren a tepelných čerpadel.

DAGTOS-CZ s.r.o. se zaměřuje na čištění suchým ledem, kovovýrobu a výrobu malých součástí.

Atmosan Czech s.r.o. se zaměřuje na odvlhčení zdiva, měření vlhkosti, prodej a montáž systémů pro odvlhčení a s tím související činnosti.

Johnson Controls Building Solutions, spol. s r.o. se zaměřuje na řešení zabezpečovacích a kamerových systémů, klimatizací, tepelných čerpadel a chladící techniky.

Předmětem činnosti společnosti Z&Z Controll s.r.o jsou služby pro firmy automobilního a strojního průmyslu a jejich dodavatelů Nabízíme třídící, kontrolní a opravné práce na dílcích a výrobcích, provedení vstupní a výstupní kontroly, zajištění "quality wall" v rámci automobilního průmyslu. Dále nabízíme činnosti revizních techniků v rámci ...