Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Činnost: - rekonstrukce, modernizace výtahů - servis výtahů.

Dodávka: - stroje pro výrobu samolepících etiket - lepičky krabiček - kašírovací stroje - řezačky papíru

Specializujeme se na konstrukční činnost a výrobu v oblasti strojírenství. Hlavní oblasti: - jednoúčelové a speciální stroje - speciální lisy na výrobu tvarovek - formy pro tvarové cihly ze šamotu a žárobetonu - formy pro lisování keramických materiálů - formy pro vstřikování plastů - renovace hřídelí - ozubená kola - ...

Služby: - údržba zeleně - údržba a správa parkovacích míst - úklid veřejných prostranství - správa a údržba městských hřbitovů - ruční zimní údržba - probační a mediační služba

Prodej, e-shop, půjčovna detektory kovů. Realitní činnost, prodej nemovitostí.

Prodej, e-shop - vysavače Vorwerk - spotřební materiál na vysavače - náhradní díly - filtry - příslušenství - adaptéry.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop - ruční a pneumatické nářadí - autoservisní a pneuservisní technika - speciální automobilové nářadí a příslušenství. Provozovna: Česká 412, 47301 Nový Bor

Prodej a opravy vysokozdvižných vozíků DESTA - manipulační a skladová technika - generální opravy vozíků - prodej repasovaných VZV.

Kovovýroba - střižné a lisovací nástroje - vstřikovací formy - vakuové formy - výroba, konstrukce a opravy jednoúčelových strojů - výroba prototypů. Činnost - obrábění - řezání - frézování - CNC soustružení.

Výroba: - strojní zařízení - ocelové konstrukce - výroba svařenců

Prodej, bazar, e-shop: - použité pneumatiky, Alu kola, plechové disky, kryty kol - vybavení pneuservisů Služby: - pneuservis

Služby: - čištění kanalizací - čištění odpadů - sání a čerpání - odvoz, vývoz jímky, septiky, žumpy

Revize: - hasicí přístroje - požární hydranty - hydrantové systémy. Služby: - prodej, revize, opravy, výměna hasicích přístrojů, hydrantových systémů a příslušenství - vybavení budov bezpečnostními tabulkami.

Prodej - zdravotní technika - zdravotnické potřeby

Prodej, servis, půjčovna: - elektrické ruční nářadí - elektrocentrály - vibrační desky - žebříky, lešení Prodej: - hutnící, pěchovací technika - svářecí technika - křovinořezy - odvlhčovače - lešení Služby: - broušení řetězů pil Prodej: - plášťových kabelových propojek Kovovýroba.

Nabízíme komplexní služby v oblasti oprav, údržby, servisu a prodeje vn a nn elektromotorů, generátorů, dynam, transformátorů, cívek a čerpadel v normálním i nevýbušném provedení. Zajišťujeme bezdemontážní diagnostiku, vyvažování rotorů, revize, termovizi a rozbor olejů i převinutí vinutí.

Dodáváme průmyslové, motorové, převodové, zemědělské, hydraulické, průmyslové oleje a maziva, kovoobráběcí kapaliny, chladící kapaliny, provozní kapaliny, Ad blue, aditiva, speciální mazací prostředky a spreje, autokosmetiku primárně značek Lotos Oil, Classic Oil, Castrol, Q8 Oils, Aral, BP, CS Line, Carline, Lubline. Prodej autobaterií značek ...

Naše produkty: - požární signalizace - zabezpečovací signalizace - kamerové systémy - kontrola přístupu osob.

Služby: - poradenství, konzultace a zpracování průkazů energetické náročnosti budov

Dodávky, montáže a servis: - měření tepla a vody - rozúčtování tepla a vody - ekologické kotle ATMOS. - bytové vodoměry - měřiče tepla. Bydlíme v2KK V Oblouku 583. 3dny neteče teplá voda. ale paní Kazimourové teče a ve 3+1 také. Lístek na teplou vodu co mi dala do schránky je mi na prd když to neteče..jen studenější. Nic se neděje ...

Služby: - energetický audit - termovizní měření - výpočet tepelných ztrát - dotační poradenství. Montáž, instalace: - tepelná čerpadla.

Montáž a servis - vzduchotechnika a klimatizace - teplená čerpadla - solární technika na ohřev vody - revize požárních klapek. Služby - protipožární izolace - elektroinstalace.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, poradenství. Dodavatel materiálu pro význačné stavby: - jaderné elektrárny Temelín a Mochovce.