Chlazení Machalouš, s.r.o.
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.
V.N.D. s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Výroba, velkoobchod, maloobchod: -spojovací materiál - závěsová a kotevní technika - klimatizační jednotky - vzduchotechnická zařízení. Komponenty: -pro výrobu a montáž vzduchotechnických zařízení -výztuhové profily pro plastové okenní systémy.

Úklidové práce pro firmy, organizace a soukromé osoby: - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken a výloh - úklid po malování a rekonstrukcích, stavbách - hospodyně - vyklízení sklepů, půd a bytů. Půjčovna: - čistící stroje na koberce a čalounění

Výroba a prodej: - limnigrafické latě, - vodočetů. Měření výšky vodní hladiny.

Prodej, opravy a montáže: - chladírenské zařízení - klimatizační technologie.

Ostraha osob i majetku. - montáž a údržba zabezpečovacích, kamerových, protipožárních a docházkových systémů.

Služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce.

Dodávka, prodej: -samolepící etikety -snímače čárového kódu -tiskárny čárového kódu

Činnost: - komplexní služby v oblasti PO a BOZP Prodej, oprava, servis, revize: - hasící přístroje Mezinárodní autodoprava.

Služby: - prodej manipulační techniky - zpracování provozních předpisů v oblasti skladování a vnitropodnikové dopravy - školení obsluhy motorových vozíků

Činnost: - elektroinstalace - oprava, servis, montáž strojní zařízení převážně sklářské technologie - prodej, oprava, servis, náhradní díly sklářské stroje Glaston Výhradní distributor firmy GLASTON Italy Spa.

Oprava, servis: -stroje, zařízení

Montáž jednotrek Car Control, HF sad a ubytovací služby.

Výroba, montáž, rekonstrukce, servis: -mostové jeřáby -konzolové jeřáby -otočné sloupové jeřáby Výroba: -jeřábové dráhy

Prodej - nárhy, realizace a servis závlahových systémů - závlahové systémy - zavlažovací systémy - zavlažování - závlahy: - zahrady - skleníky - sady - parky - hřiště - firemní a veřejné plochy.

Prodej: - průmyslová těsnění, kompenzátory - hutní materiál. - řetězové potrubní dopravníky - průmyslové armatury - technické plyny + svářecí potřeby

Prodej, projekce, servis, montáž - technologické zařízení do gastro provozoven - stravovací zařízení - stolní zařízení - fritézy, grily, vitríny, chladící a mrazící skříně - mycí program - barové zařízení a kávovary

Výroba filtračního zařízení: - filtry pro průmysl a stavebnictví - využití pro: - ochranu atmosféry - čištění ventilačních odpadů - čištění vzduchu pro systémy ventilace a klimatizace - očistění od plynů a par - očistění od tabákového kouře - čisté ovzduší v místnosti - nutné u výrobních procesů v mikroelektronice, ...

Odprašování uhelných provozů a služby v oblasti úpravy vody. Specializujeme se na vývoj a výrobu zkrápěcích jednotek, odprášení dopravy a skladování sypkých materiálů či technologií. - náhradní díly pro průmyslové vysavače - prodej - koupelnové skříňky a zrcadla

Maloobchod, prodej: -svařovací technika -elektrody -WIG tyčky -MIG dráty

Vyřešení problémů s tokem sypkých materiálů aplikaci pulzních trysek Myrlen. Akustické čištění technologií bez přerušení provozu.

Výroba, prodej a servis zemědělských strojů.

Provoz a údržba velkoplošných závlah: - poradenská činnost v oboru závlah.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, projekce: - ozvučovací systémy - kamerové systémy - telekomunikace - zabezpečovací zařízení - PC sítě - televizní a satelitní antény - strukturovaná kabeláž - přístupové a docházkové systémy - požární signalizace EPS.