Chlazení Machalouš, s.r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Návrh, servis, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - docházkové systémy - kamerové systémy

Maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -ochranné obleky -detekční a měřící přístroje

Práce: -rekonstrukce tepelných zdrojů a rozvodů Dodávka, prodej, montáž: -tepelná čerpadla -zdroje na biomasu -kotle na fosilní paliva

Prodej, oprava, servis: - čerpadla - elektromotory - kompresory - elektrické ruční nářadí

Stavební činnost: - rekonstrukce - rodinné domy - průmyslové stavby. Služby: -projektové práce Práce: -truhlářské -zemní Maloobchod, prodej: -stavební materiál Pronájem: -stavební stroje

Výroba: -interiéry kolejových vozidel -příslušenství kovoobráběcích strojů -strojírenská a truhlářská výroba

Bazar, prodej: -nářadí -truhlářské nářadí -stavební nářadí -zahradní technika

Prodej: - váhy na měření alkoholu v láhvi

Prodej, maloobchodj: -sanitární technika -vany, sprchové kouty -baterie -koupelnový nábytek -čerpadla, vodárny -ohřívače, bojlery -solární a termodynamické systémy -topenářské potřeby -železářství

Oprava: - obráběcí stroje - soustruhy - vyvrtávačky

Výroba: - přívěsy pro přepravu koní, lodí, nákladní do 3, 5 t - prodejní stánky - IMBIS* přívěsy - pojízdné stánky - přívěsy na grilování kuřat - chladírenské nástavby - přepravníky aut - speciální přívěsy na zakázku.

Správa a údržba silnic a komunikací, opravy silničních vozidel, vnitrostátní silniční nákladní doprava.

Prodej, servis a půjčování čisticích strojů a zařízení značky Kärcher: - profesionální mycí linky - vysokotlaké čisticí stroje s ohřevem i bez ohřevu - zametací stroje - průmyslové vysavače na mokré i suché vysávání.

Montáž: - autoalarmy - zabezpečovací, kamerové a přístupové systémy - domovní telefony URMET DOMUS

Projektová činnost ve výstavbě. Technický dozor stavebníka. Inženýrská činnost. Koordinátor BOZP na stavbě - školení BOZP a PO. Revize technických zařízení.

Prodej, e-shop: - železářství - nářadí - zahradní technika - obráběcí a tvářecí stroje - svářecí technika - měřící technika

Maloobchod: - ruční a elektrické nářadí - domácí potřeby - železářské zboží - drogerie - papírnictví - sport - chovatelské potřeby - elektronika - zahradní technika - barvy-laky.

Služby: -servis vysokozdvižných vozíků -technické kontroly -školení řidičů VZV -revize plynových zařízení

Dodávka, prodej, montáž, oprava, servis: -klimatizace -tepelná čerpadla -solární systémy

Maloobchod, prodej: -motorové pily -sekačky -křovinořezy -nářadí -zahradní technika značky STIHL a VIKING

Činnost: - komplexní servis obráběcích strojů, fréz německé firmy MAHO a DECKEL AG, nyní firma DMG, včetně prodeje náhradních dílů. - střední a generální opravy strojů MAHO typů MH a DECKEL typů FP včetně modernizace řídících systémů - prodej anglické technologie Blackfast Chemicals pro černění / brynýrování oceli, litiny, zinku, patinování ...

Prodej, servis, e-shop, půjčovna - nářadí ruční, elektrické, aku - kompresory - měřící přístroje - brusivo - zahradní technika, sekačky, pily, křovinořezy.

Poradenství v oblasti strojírenství. Služby - opravy, seřízení a servis obráběcích strojů - měření geometrické přesnosti a polohování obráběcích strojů.