Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Akreditovaná laboratoř pro měření fyzikálních faktorů (hluk ze staby, výroby, dopravy, ve vnitřním a vnějším prostředí), mikroklimatických podmínek, autorizovaná měření emisí, pachové látky, vibrace, osvětlení, měření prašnosti a koncentrace chemických látek v pracovním prostředí, analýzy. Poradenství v ochraně ovzduší 201/2012 Sb., ...

Projekce, výroba, montáž: - nerezové strojní zařízení pro potravinářství a chemický průmysl - nerezové nádrže - chladírenské tanky na mléko - dopravníky

Projekce, dodávka: - technologie pro potravinářský průmysl, zejména pro mlékárny

Výroba a vývoj strojů pro potravinářský průmysl - pivovar na klíč - zařízení pro minipivovary - linky na plnění do skla a PET lahví - linky na plnění KEGů - technologické celky - myčkoplniče - balící linky.

Výroba a dodávka zařízení pro lakovny - stříkací stěny - stříkací kabiny - filtrační materiál - opláštění pracovišť.

Průmyslové automatizace, automatizační systémy - inteligentní bydlení a řízení budov - elektro, výroba rozvaděčů - tvorba aplikačního software.

Petr Vyšata se zaměřuje na dovoz náhradních dílů na pracovní plošiny, pronájem plošin, lešení a stavební mechanizace.

Společnost Agrokontrakt se zabývá poskytováním služeb a produktů pro zemědělskou prvovýrobu. Podporujeme kromě potravinářské prvovýroby též obnovitelné zdroje energie a surovin především v zemědělství. Laboratorní služby, chemické rozbory, odborné poradenství, měření obsahů plynů, emisí, atd.

Oprava, prodej, montáž: -domácí, průmyslová vodní čerpadla -vodárny. Služby: -zámečnictví, kovoobrábění.

Služby: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci a hygiena práce - školení BOZP, PO - požární ochrana - ekologie

Služby: - ekonomika, účetnictví a mzdy - BOZP a PO - koordinátor BOZP. Provozovna pro Moravu: Havlíčkova 409 768 24 Hulín

dodávky zařízení pro povrchové úpravy, specializace na komplexní dodávky linky pro žárové zinkování, tryskací boxy, tryskače s metacími koly, servis a generální opravy tryskacích zařízení, výroba specielních tvrdokovových náhradních dílů, renovace strojních součástí, specielní návary GMAW, WIG/TIG, MIG/MAG, metalizace, konstrukční návrhy a strojní ...

Catering Equipment, s.r.o. se zaměřuje na prodej a dodávku vybavení a zařízení pro oblast gastronomie.

František Dočekal se zaměřuje na prodej nástrojů do bouracích kladiv a elektrohydraulického nářadí.

Ing. Bohumil Martinek se zaměřuje na prodej, servis a opravy zahradní a lesní techniky a s tím související poradenství.

Ing. Jaroslav Krejčí se zaměřuje na dodávku a prodej vybavení pro potravinářské prodejny a gastronomické provozy.

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel

Jan Fojtík se zaměřuje na poradenství v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a na revize jeřábů a zdvihacích zařízení.

Jan Sobotka se zaměřuje na revize různých jeřábů, zdvihacích zařízení, vázacích prostředků a na školení zaměstnanců.

MAPO-MONT, s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, montáže kamerových a zabezpečovacích systémů, požární signalizace a domácích telefonů.

Firma Elektro - ing.Klíma s.r.o. v Třebíči na Vysočině se specializuje na provádění nových a rekonstrukci stávajících elektrických instalací včetně provozu a údržby veřejného osvětlení. Také vlastníme velké množství montážních plošin pro práci ve výškách a provádíme přepravu nadměrných nákladů těžkou autodopravou. Mezi naše další služby se také ...

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Jiří Kratochvíla - KTL se zaměřuje na dodávku měřících a testovacích systémů a softwaru.

Jiří Schreiber provozuje bazar s traktory a zemědělskou technikou.