Chlazení Machalouš, s.r.o.
ifm electronic, spol. s r.o.
Jiří Mečíř
OCHI-INŽENÝRING, spol.s r.o.
Autojeřáby Kliment s.r.o.

Stavební technika a stroje, výrobní technologie, montážní zařízení anebo ruční nářadí patří do skupiny strojů a zařízení pro průmysl. Nakupujte tato zařízení od osvědčených dodavatelů a výrobců nebo neváhejte využít prodej použité a bazarové techniky.

EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
Dovolte nám představit naši společnost EWM HIGHTEC WELDING s.r.o., která se specializuje na výrobu a prodej svařovací techniky. V našem sortimentu naleznete svářečky MIG/MAG, svařovací přístroje WIG, plazmové svařovací přístroje, svářečky na ruční svařování, hořáky i přídavné materiály. Našim cílem je kvalita a užitek pro zákazníka.
EWM HIGHTEC WELDING s.r.o. - svařovací technika
BSBTech s.r.o.
Společnost BSBTech s.r.o. se od roku 2021 specializuje na zakázkovou výrobu dopravních systémů, jednoúčelových strojů a průmyslových pecí. Firma zajistí vše od dodání strojního i elektro projektu, přes kompletní výrobu, až po finální instalaci, včetně servisu. Služby společnost zajišťuje po celé České republice i zahraničí.
BSBTech s.r.o.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Hledáte kvalitního a spolehlivého prodejce zemědělských strojů a komunální techniky? Potom se neváhejte obrátit na firmu Fomex Team spol., s.r.o. Naše společnost Vám může nabídnout půdní frézy, traktory, sázecí a sklízecí techniku, mulčovače či vyorávače. Co jste u nás koupili, to vám taky samozřejmě opravíme. Stroje opravujeme již 30 let.
Fomex Team spol., s.r.o. - zemědělská technika
Truhlářství, podlahářství. Výroba kanoe.

KRÁLOVSTVÍ PLNÉ ELEKTRA. Maloobchod, prodej, splátkový prodej: -bílé zboží-elektrospotřebiče, (chladničky, mrazničky, sporáky, trouby, odsavače, mikrovlnné trouby, pračky, myčky, bojlery, mixéry, vysavače, kávovary, žehličky, vestavěné spotřebiče do kuchyňských linek atd.) -černé zboží-elektronika (kamery, hi-fi věže, televizory, ...

Prodej, montáž, instalace: -klimatizace: -podstropní jednotky -kazetové jednotky (2-3 cestné) -mezistropní jednotky, SBH -parapetní jednotky -splitové jednotky: -nástěnné -nástěnné s invertorem -multi invertor -mms systémy: -2trubkový VRF systém, tepelné čerpadlo nebo jen chlazení -výkon 1 systému 22, 4-128, ...

TradeOtt Distributor Firem Rubbermaid a Arcoa - nářadí pro úklid, čištění a zahradu a pomůcky pro imobilní a těžce se pohybující občany.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Sdružení RAD - UH: - měření radonu - ochrana proti radonu.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, revize: -hasicích zařízení, techniky, přístrojů -požární hadice -nástěnné a podzemní hydrantové požární systémy -protipožárních dveře -hliníkové žebříky -ochranné pracovní pomůcky -ochranné bezpečnostní zařízení -vybavení protipožární pro hasiče.

Značková čerpací technika pro domácnost a zahradu: -domácí vodárny -čerpadla odstředivá -drenážní -kalová -tlaková ponorná -oběhová -s benzínovým pohonem -fontánová -filtrace do jezírek i bazénů.

CASH and CARRY. Distribuce, rozvoz, velkoobchodní prodej: -nápoje alkoholické: -pivo - plechovkové, lahvové, sudové. Zastoupení PILSNER URQUELL, GAMBRINUS, RADEGAST, VELKOPOPOVICKÝ KOZEL. Zapůjčení, pronájem: - pípy - výčepního zařízení - chladícího zařízení.

Zakázková výroba: - ocelové konstrukce - transportní systémy pro automobilový průmysl, zábradlí, balkony a ocelové konstrukce. Velkoobchod, prodej, oprava, montáže: - stájové zařízení pro vepřový a hovězí dobytek. Nákladní autodoprava.

Práce: -svářečské, svařování metodou TIG/WIG a MIG/MAG -svařování: -části leteckých konstrukcí, nádrží -ruční řezání plazmou dle šablon do 8mm -lisování na výstředníkovém lisu do 3mm. Výroba, opravy: -náhradní díly na motocykly a na letecké konstrukce.

Výroba, prodej: -náhradní díly na kombajny -rotační nože -lištové a bubnové sekačky -sněhové frézy -kosy. Výroba: -kontejnery -kosy, sekačky -sněhové frézy.

Výroba: -odsávání a filtrace vzduchu -odsávacích a filtračních zařízení, - průmyslové ventilátory, - kapénkové odlučovače, - gravitační odlučovače.

Práce: -klempířské, -pokrývačské. Montáž: - vzduchotechnika.

Dodávky řídících systémů a přístrojového vybavení pro automatizaci průmyslových procesů. Dodávky měřících přístrojů. Prováděcí projekty. Seřízení a uvedení do provozu. Montáž, servis a revize.

Zastoupení společností: - SBM Mineral Processig GmbH pro ČR a SR. -výrobce betonáren EUROMIX, VARIOMIX, TOWERMIX - BIBKO Umwelttechnik & Beratung GmbH - výrobce recyklingů zbytkového betonu Nákup a prodej starší betonářské techniky

Strojírenská výroba. Výroba: -jednoúčelové stroje. -technologické linky. -montážní přípravky. Práce: -obrábění nerez ocelí.

Služby, poradenství: - bezpečnost a ochrana zdraví při práci (BOZP). požární ochrana Pořádání: -kurzy, školení.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Práce: Elektroinstalace - slaboproudy Hromosvody - regulace - kompletní činnost Zdravotechnika - voda, kanalizace, kompletní práce, plasty, cu, nerez, úpravny vody, čerpadla, vybavování vrtů Solární systémy Plynoinstalace - rozvody Ocel, ALPEX, CU, NEREZ Vytápění - topné systémy, kotelny - podlahové vytápění, kotle na ...

Opravna jízdních kol a šicích strojů

Prodej: - laboratorní potřeby, zařízení - laboratorní chemikálie

Solární panely, solární elektrárny, fotovoltaika.

Systém satelitní ochrany a vyhledávání odcizených vozidel.

Čerpací stanice BLOK: -Bojkovice, Nádražní 831, tel.:572641336. Stavební firma. Práce: -stavební: -stavby občanské, průmyslové -zemní: -buldozer, jeřáb, montážní plošina, traktor -hloubení studní -zámečnické, zámečnictví, zámečník -čistění komunikací, haly: -vůz IFA. Pronájem kontejnerových van pro odvoz materiálu. Výroba, ...