DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Výroba, prodej: -postřikovače-samojízdné, návěsné, nesené nástavbové -díly na postřikovače -čerpadla -filtry -armatury. Oprava, rekonstrukce: -starší typy postřikovačů.

Výroba, řemesla: - přesné a náročné díly a montážní celky - CNC strojní obrábění 2D, 3D a 5D Prodej: - obráběcí stroje

Distribuce, výhradní zastoupení - technologická zařízení pro chov a výkrm drůbeže - čistící prostředky napájecích systémů - prostředky k mytí a dezinfekci stájí - napájení, krmení, vytápění, ventilace, klimatizace

Eshop a prodejna zahradní a stavební techniky Na skladě máme zboží Do dílny: - elektrocentrály, pneumatické, elektrické, ruční, svařovací, oděvy Do domu a na chov: - domácí potřeby, úklid, praní, žehlené, chovatelské potřeby, kamna, sporáky, pařáky Na stavbu: - míchačky, míchadla, vruty, vibrační desky, chemie Zahrada: - ...

Prodej: -potřeby pro zemědělce -chovatelské potřeby (skot, prasata, ovce, králíci, drůbež) -elektrické ohradníky -dojící technika -svět koní - vše pro koně a jezdce -potřeby pro chov psů a koček.

Prodej - zemědělská technika, traktory, kombajny - komunální technika, malotraktory - dopravní technika, návěsy, rozmetadla - stavební technika, dozery, rypadla, grejdry STŘEDISKO PRUŠÁNKY Agro Podlužan, a.s. - prodejní a servisní centrum Prušánky 132 696 21 Prušánky Adam Svoboda - vedoucí prodeje tel. 601 326 784

Prodej, ostření, oprava, servis: - dřevoobráběcí nástroje

Oprava, servis, revize: - plyn - plynové kotle, ohřívače - plynovody, přípojky - průmyslové pece

Prodej, pronájem, bazar, servis: - zemědělská a komunální technika

Výroba: -obilních zásobníků -elektrických rozvaděčů. Prodej: -zemědělské techniky -svařovací techniky MIGATRONIK. Montáž: -technického zařízení pro zemědělskou výrobu -hromosvodů. Servis: -chladící a dojící techniky. Zámečnické práce. Elektroinstalační práce. Nákladní doprava-LIAZ, jeřáb. Zemní práce.

Prodej, servis: -kompletní sortiment zemědělských strojů KUHN, MANDAM, GÖWEIL, PNEUSEJ -náhradní díly, výkup a prodej použitých strojů KUHN, prodej ložisek .

Prodej, servis: -obráběcí stroje všech značek -hrotové soustruhy, CNC soustruhy, obráběcí centra, frézky, brusky -tvářecí stroje -vrtačky, pásové pily, pilové pásy -hydraulické lisy, dělící stroje -vystřihovací a děrovací stroje -ohraňovací lisy, ohýbačky trubek a plechu, tabulové nůžky, zakružovací stroje -brusivo ...

Projekce a výroba elektrických zařízení. Oprava a výroba obráběcích zařízení. Výroba obráběcích strojů: -brusky na otvory. Generální opravy obráběcích strojů. Regulace otáček asynchronních motorů. Generální opravy a výroba: -brusky na otvory -zařízení pro automatizaci -řemenová vřetena, elektrovřetena.

Firma Kinshofer CZ, s.r.o. je českou pobočkou mezinárodně orientované společnosti KINSHOFER GmbH (Německo), která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej hydraulických příslušenství pro stavební stroje, nakladače, zejména nakládací jeřáby stavební, k nakládání šrotu, odpadů, pro lesní a zemědělské činnosti a exkavátory na těžení zeminy, rýpadla, ...

Zastoupení, prodej, montáž: -hydraulické ruky PALFINGER, EPSILON -nosiče kontejnerů PALIFT -pracovní plošiny BISON+WUMAG -jeřáby SENNEBOGEN.

Prodej, montáže, servis: - dojícího zařízení, na dojení mléka u krav, ovcí a koz.

Prodej -sériové a zakázkové hydraulické válce, pístnice -hydraulické rozvaděče, čerpadla, pumpy -agregáty, hydromotory -trubky i honované, hadice, šroubení -chromované pístní tyče.

Dodávka - bytový textil Prodej - pánská móda Prodej - metráž Prodej - šicí stroje.

Prodej - dřevozpracující technologie Dodávka - pilové kotouče

Autodoprava - nákladní vnitrostátní Půjčovna - stavební stroje Demolice (hydraulické bourací kladivo) Zemní práce - řezání asfaltu a betonu Půjčovna - hutnicí technika

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, č erpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Služby a prodej: -sortiment zemědělská, lesní, komunální, vinařská, zahradní a manipulační technika -náhradní díly a servis strojů -zastupujeme výrobce např.: New Holland, Lemken, kuhn, Farmet, ZDT, Dieci, Amazone, Welger, Grimme, SMS, Strautmann.

Prodej a servis zemědělské techniky. Prodej, servis traktorů JCB Fastrac a manipulátoru JCB.

Velkoobchod, maloobchod, servis: -zemědělská technika -stroje na sklizeň obilí, pícnin -traktory, nosiče nářadí -stroje secí, na zapravování kejdy -nářadí na zpracování půdy -pružiny sběráků, shrnovačů -kultivátorová pera -nože do rotačních a listových sekaček -nože do rotačních bran -lité plužní čepele -ložiska SKF, ZKL, ...