DMGO s.r.o.

PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
Společnost PIRES s.r.o. působí v průmyslovém odvětví a jejich specializací jsou dodávky, montáže, údržba a servis průmyslových pecí, hořákových systémů Kromschröder, regulačních stanic a technologických plynových zařízení včetně rozvodů technických a topných plynů. Poskytujeme potřebné zkoušky a revize. Provádíme také modernizace starých ...
PIRES s.r.o. - oborníci na průmyslové pece a hořákové systémy
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
Zabýváme se návrhem a výrobou dopravní a manipulační techniky a KEG technologií. Naším cílem je přinášet precizně provedené řešení, které přesahuje očekávání našich zákazníků. Stroje, které vyrábíme, jsou šité na míru každému klientovi. Od prvního návrhu až po realizaci se snažíme maximálně vyhovět potřebám našich zákazníků.
NT technics s.r.o. - dopravní a manipulační technika, KEG technologie
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Zabýváme se především oborem měření a regulace technologických procesů a také zajištuje pro zákazníky komplexní služby. Servis měřící a regulační techniky a s ním spojené opravy přístrojů nám přináší nedocenitelné poznatky a zkušenosti. Spolupracujeme s výrobci měřicí a regulační techniky, kteří nám poskytují další potřebné informace.
RS2000, s.r.o. - měření a regulace technologických procesů
Montáž technologií a staveb pro zemědělství.

Služby: -generální distributor americké firmy OREGON. Dodávka: -vodicí lišty, řetězy na všechny značky řetězových pil -ochranné oděvy a pomůcky pro práci v lese -příslušenství pro křovinořezy a vyžínače -výrobky pro zahrádkáře.

Výroba, prodej: -magnetické upínače pro frézování, soustružení, broušení -břemenové magnety.

Prodej: -malotraktory -štípače dřeva -malá komunální technika -příslušenství k malotraktorům -lesní navijáky -bazar malotraktorů -náhradní díly, přestavby -vozíky POLAR.

Dodávka, montáž, servis: -dojírny a dojírenské zařízení -stavby pro skot a prasata, kejdy a hnůj -oprava kontajnerů pro komunální odpad. Výroba: -kovovýroba. Prodej: -technické plyny Linde Gas a.s.

Velkoobchod, prodej: -flex program -keramické brusivo -brusivo na podložce - diamantové kotouče -tvrdokovové frézy obrysové -vrtáky -záhlubníky -tvrdokovové nástroje OECM -závitořezné nástroje GOLA.

Výroba, prodej a servis: -malé obráběcí stroje -jednoúčelové stroje -nářadí pro řemeslnické provozy -výroba stroje na ražení housek.

Služby: -kovovýroba: -speciální stroje pro potravinářský průmysl -sila na mouku -linky sušení škrobu -vybavení pekáren.

Prodej: -prodej a koupě nových i použitých dřevoobráběcích strojů. -poradenská činnost -opravy a renovace strojů -internetový bazar strojů - online inzerce.

Kovoobrábění na soustružnických automatech. Nástrojařská výroba. Generální opravy obráběcích automatů .

Výroba: -pásové obraceče a shrnovače píce řady: OP-1, OP-1.2 -pracovní záběr 1m a 1, 2m -tyto obraceče je možné agregovat s jednonápravovými malotraktory Varri Terra, MF-70, UNI, Agzat, BDR-700, BDR-550 OP-1.31 a OP-1.32 -pracovní záběr 1, 45m a 1, 75m -tyto obraceče je možno agregovat se všemi typy dvounápravových ...

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -brambory -živočišná výroba -oprava zemědělských strojů.

Služby: -nákladní autodoprava -opravy zemědělských strojů -STK traktorů a přípojných vozidel. Velkoobchod, prodej: -náhradní díly na zemědělské stroje -zemědělská mechanizace -oleje -maziva.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Zemědělská výroba: -jatka -uzenářství, řeznictví -myslivost. Oprava: -zemědělská technika. Autodoprava.

Služby: -zemědělské práce -oprava zemědělských strojů -autodoprava.

Prodej, servis: -šicí stroje, příslušenství, náhradní díly -textilní galanterie.

Výroba pro stavebnictví: -ocelové konstrukce -zábradlí -konstrukce pro opláštění -skleněné fasády -kovové typové ploty a zábradlí -portály -mříže -světlíky -regály -nosné okenní rámy -plošiny -schodiště -podchůzné lávky -točitá schodiště -používaný materiál -hliník, ocel, nerez -ocelové závěsné ...

Výroba, servis: -farmářské technologie -dojírny a dojící zařízení -stáje pro skot -stáje pro prasata.

Strojírenská výroba: -brusky -zarovnávací stroje -jednoúčelové obráběcí stroje.

Prodej, e-shop: - potřeby pro řezníky, hotely, restaurace, domácnosti - koření, kořenící směsi - potravinářeké obaly - nože, sekáčky, pilky, ocílky - potřeby pro jatka, domácí zabíjačku - kuchyňské nářadí, potřeby a doplňky - nové a repasovanéh řeznické stroje, gastro zařízení - vybavení výroben a prodejen.

Výroba: -řemeslé textilní stroje -tkalcovské stavy -kolovraty -kobelínové rámy. Školení základů ručního tkaní.

Prodej a servis: -zemědělské stroje -zemědělská technika -traktory -sklízecí mlátičky -samochodné řezačky -teleskopické manipulátory -secí stroje -žací mačkače -lisy na kulaté balíky -návěsné postřikovače.