Kovové vybavení zahrnuje mnoho různých typů produktů. Od kancelářského a šatního vybavení, přes polotovary jako kruhové tyče anebo tenkostěnné profily, až po nástavby pro vozidla či regálové systémy pro sklady. Výběr v tomto odvětví je tedy vskutku bohatý.

Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
Zaměřujeme se na výrobu a montáž kovových konstrukcí obytných, sanitárních, skladových a kancelářských kontejnerů. Realizujeme také výrobu kontejnerů na míru s možností vybavení interiéru a barevného provedení dle požadavku zákazníka. Při výrobě kontejnerů používáme kvalitní tepelné izolace a hygienicky nezávadné materiály.
Futures Contproduct s.r.o. - výroba kontejnerů
DOM - STEEL s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž průmyslových hal, střech, ocelových konstrukcí, zábradlí a na rekonstrukce a demontáže.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce - výrobní haly, sklady, skelety budov - jeřábové dráhy - mosty, lávky - technologické konstrukce - sila, sýpky, nádrže - pozemní stavitelství - stavby - mezinárodní kamionová doprava.

Naše firma je zaměřená na výrobu a výstavbu ocelových hal a kompletní dodávky včetně návrhu, realizace a výstavby reklamních panelů. Ocelové haly a konstrukce: -vyrábíme pro průmyslové využití např. pro chemické, stavební, strojírenské, papírenské, potravinářské, kožezpracující, obuvnické, hutnické, textilní, zbrojní, automobilové, ...

Firma vyrábí vjezdové a vstupní brány. Zakázková výroba nerezových zábradlí a doplňků, schodišť, zařízení pro zemědělce a vinaře. Drobné soustružnické a zámečnické práce.

Společnost, která má dlouholeté zkušenosti v oboru se zaměřením výhradně na zpracování nerezové oceli je Svoboda - INOX Processing - navštívit nás můžete na naší provozovně v Prostějově. Jsme spolehlivým partnerem pro stavebnický, potravinářský i farmaceutický průmysl. Hlavním zaměřením je výroba pivovarů, zařízení pro pivovary a na míru ...

Autodoprava. Kontejnerová doprava Zemní práce Dovoz písku a kameniva Odvoz odpadů Pronájem mobilních buněk

Firma Stanimir Zarkov Siderov se sídlem v Praze se zabývá kovovýrobou na zakázku dle požadavků zákazníka. Součástí naší činnosti je především výroba ocelových konstrukcí, ocelových zábradlí, kovaného nábytku, kovaných mříží a bran, a další. Dále nabízíme také úklidové služby, jako jsou například úklidy domácností nebo nebytových prostor.

Firma PKD, a.s. se zabývá výrobou, návrhem a montáží ocelových konstrukcí.

Společnost ILTEGRO, spol. s.r.o. z Brna poskytuje komponenty pro zavěšení provětrávaných fasád a uchycení keramických a kamenných obkladových desek. Rovněž poskytujeme hliníkové montážní systémy a profily pro fasády.

Profesionální montované haly na klíč. Typy montovaných hal: - výrobní, průmyslové - skladové - administrativní - sportovní - tenisové kurty - obchodní centra - autoservisy, autosalony - ocelové - zemědělské stavby.

Služby: -demolice -demontáž ocelových a jiných konstrukcí -demontáže sestav unimo buněk -drobné dřevostavby -rekonstrukce domů -střechy vč. rekonstrukcí -půdní vestavby -zakládání staveb -stavby na klíč -zemní a výkopové práce, přípojky -instalace rozvodů vody, kanalizace, plynu a elektroinstalace -sádrokartonový systém ...

Společnost TAMO-KOVO s.r.o. se zaměřuje především na výrobu roštů typizovaných i atypických rozměrů, rošty schodišť a na rošty nájezdů, lávky a rampy. Předmětem činnosti společnosti je zámečnictví a proto je schopna nabídnout i další produkty jako je zahradní nábytek, produkty kovové konstrukce, brány a plotové dílce. Provozovna: Brněnská ...

Jsme profesionálové v pokrývačské, tesařské a klempířské práci pro Plzeň a její okolí. Rekonstruujeme staré a montujeme nové střechy. Provádíme veškeré stavební práce. Nabízíme: - prodej sádrokartonu a desek - sendvičové panely - mrazuvzdornou pevnou zámkovou dlažbu - zateplování fasád a střech - nátěry plechových střech - plánování a ...

Projekt, výroba, montáž: - lehké obvodové pláště - vnitřní prosklené konstrukce - plastová okna a dveře

Prodej: - hutní materiál, ocelové trubky, příruby, trubkové oblouky Výroba: - ohyby, potrubní díly - potrubí, trubky, potrubní komponenty - tlakové rozvody - ocelové konstrukce - strojírenská zařízení.

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí průmyslových hal, nadstaveb bytových domů, dopravních a potrubních mostů, zábradlí, schodišť, vrat či bran. Dále nabízíme provedení frézování, vrtání, řezání, ohýbání, úpravu kovů, broušení, leštění, opracování výpalků a svařování.

Firma Garantrans s.r.o v Ostravě je přepravní společnost působící převážně v Evropě, mezi jejíž hlavní služby patří nadměrná (kontejnerová, těžká) přeprava, vnitrostátní, mezinárodní, kamionová doprava i celní služby. Na trhu působíme již od roku 1998 a přepravu realizujeme nejvíce do zemí Evropské unie, hlavně Španělsko, Slovensko, Česká ...

Specializovaný obchod, e-shop: - vybavení firem, skladů, kanceláří a dílen - kancelářský nábytek (kancelářské židle a křesla, stoly, šatní a archivační skříně, kartotéky a trezory, spotřební materiál, flipcharty, tabule) - sklady (regály a regálové systémy, manipulační technika, paletové vozíky, obalový materiál) - dílny ...

Výroba: - ocelové konstrukce dopravních systémů - zakázková kovovýroba. Práce: - svářečské - soustružnické.

Výroba: - garážová vrata, sekční, výklopná, rolovací - vjezdové brány, posuvné, křídlové s pohony - plotové dílce, zámečnické výrobky - ocelové konstrukce, haly.

Firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku je zámečnictví se zaměřením na zakázkovou kovovýrobu, kde vám poskytnou záruku kvality na odvedenou práci. Hledáte vhodnou a kvalitní stínící techniku, žaluzie, rolety nebo garážová vrata? Jsme zde pro vás. Svým zákazníkům zajistíme poradenství a odbornou montáž včetně záručního i pozáručního ...

Bou-Mont Service s.r.o. se zaměřuje na montáž a demontáž ocelových konstrukcí, opravy různých kotlů, svařování, instalatérské práce a na montáž vzduchotechniky a ventilace.

Stavby na klíč: -zemědělské haly pro drůbež, prasata, skot -betonové kruhové nádrže -silážní žlaby -bioplynové stanice -průmyslové haly -občanské stavby -bytové domy -sportovní haly -ocelové konstrukce. Zemědělské haly: -568838840, zakazka@sok.cz Půjčovna mechanizace, nářadí: -568838821, 724090787, pujcovna@sok.cz -provozní ...

Výroba, montáž: - reklamní panely - maloplošné, velkoplošné - osvětlené, neosvětlené - zařízení do elektráren - né ocelové konstrukce - vrata - ploty - mříže.

Činnost: - výroba a montáž potrubních rozvodů - voda, plyn, topení - montáž předizolovaného potrubí - parovody a horkovody - montáž a údržba výměníkových stanic - montáž nádrží - montáž technologických celků - svářecí práce - výroba a montáž ocelových konstrukcí - montáž stavebně zámečnických prvků - zámečnické práce - demontážní práce.