Deufol Česká republika s.r.o.

Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Zajistíme Vám velkoobchodní a maloobchodní prodej a dodávku: - ruční páskovací a balicí strojky na plastovou a ocelovou pásku, na plastovou pásku, na ocelovou pásku - stroje na balení folií - horizontální a vertikální - uzavírání kartonů - poloautomaty na PP pásku - vysokovýkonné automatické páskovací a balící linky - dávkovače a ...

Pila Karel Vlček, se sídlem v Hradci nad Moravicí poblíž Opavy, se zabývá zpracováním dřeva a výrobou dřevěných palet a obalů. Vyrábí kolem 250ti druhů dřevěných výrobků, mezi které patří dřevěné palety, EUR palety, nádstavce, proklady, rošty, bedny, řezivo. Výrobky: - palety přepravní EUR, NOR i atypické - bedny, rošty, proklady, rámy ...

Krabice za nízké ceny prodává firma Jacek Zdunek z Ostravy. V e-shopu krabice-nejlevnejsi.cz zakoupíte klopové 3VVL a 5VVL, poštovní a kartonové krabice v různých rozměrech.

Pila Polanka. Prodej: - řezivo-truhlářské, stavební - krovy na míru - palety, podlážky, ploty, zábradlí - obklady, štafle - atypická okna, dveře. Služby: - pořez-kulatina - odvoz-kulatina, řezivo.

Prodej, velkoobchod: - alu misky, tácy - kelímky - potravinářské obaly - folie - pytle, sáčky, tašky - technické obaly - balící technika.

Výroba: - prospekty - plakáty - kalendáře - etikety - skládačky - knihtisk - sítotisk - vizitky - svatební oznámení - pozvánky. Výroba: - krabičky.

Import, prodej: - přísady pro zpracování masa a uzenin: - kutrovací přípravky, nástřikové látky, emulgátory, chuťové přípravky - viskózová folie REGICEL-balení uzenin. Import, dodávka, montáž, prodej-zakázkový, objednávkový: - potravinářské stroje a zařízení - formy pro masnou výrobu.

Firma Semperflex Optimit s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej hydraulických a průmyslových hadic v celé České republice a v zahraničí. Mezi naše další služby se řadí také výroba a prodej pryžových desek a fólií. Výroba, velkoobchod, prodej: Hydraulické hadice - vybrat si můžete kompaktní nebo ovinované hadice, které jsou určeny především pro ...

Výroba, potisk, prodej: - polyetylénové tašky-LDPE - HDPE sáčky - průmyslové fólie, obaly - role HDPE tašky - trhací HDPE sáčky - fixační fólie, ruční - balící papír - papírové sáčky - celofán, stuhy - toaletní papír - papírové kapesníčky - ubrousky - vata, dětské pleny, dámské vložky. Velkoobchod: - obalový materiál.

Velkoobchod, dodávka: - průmyslové chemikálie - plasty - přepravní nádoby (sudy, kanystry, dózy). Sběr průmyslových odpadů a jejich recyklace - odpady obsahující barevné kovy.

Výroba, velkoobchodní prodej: - tepelně izolační a obalové materiály EKOflex z pěnového polyetylénu - trubice - šňůry - pásy - desky - dilatace - přířezy - sáčky - PET folie (fólie).

Lahvárna: -výroba-ocelové bezešvé tlakové láhve Výroba: -mlecí koule -pluhová ostří -tlakové nádrže -láhve pro technické plyny, plyny pro potravinářství, mediciální účely, potápěcí techniku, zemní plyn.

Stolárna: - dřevěné obaly (přepravní) - zámořské balení - atypické palety - stolařské a truhlářské práce. Stará jizba: - prodej: - zahradní nábytek, domky - masivní nábytek - dekorace - záclony, ubrusy, keramika. Prodej řeziva - Štítina.

Výroba: - velkoobjemové vaky BIG BAG

Vývoj, výroba, prodej: - armatury pro: - energetiku - chemii a petrochemii - jadernou energetiku - vodárenství a plynárenství - potravinářství - ventily: - uzavírací - regulační - zpětné - odkalovací, odluhovací - vlnovcové - rychločinné - solenoidové rozvaděče - šoupátka - šoupátka měkkotěsnicí - kulové kohouty ...

Výroba: - dřevěné obaly - bedny - palety - dřevěné nosiče - prokladové hranoly - bednění a podlážky Balení zboží přímo u zákazníka

Prodej: - hutní materiál - obalový materiál, folie Kovovýroba: - obrábění - soustružení, vrtání, frézování, závitování - práškové lakování

Výroba-plastové a pryžové výrobky: - obaly pro farmacii, potravinářský a kosmetický průmysl - technické výlisky pro další průmyslová odvětví. Výrobky. - láhve, dózy, víčka a jiné.

Výroba, dodávka, prodej - kovové palety a konstrukce pro automobilový průmysl - celoplechové palety - drátěné palety - speciální palety.

Výroba: - plastové výrobky: - vstřikování plastů do hmotnosti 32g včetně výroby forem - spona k pracovnim kalhotám - plastová podložka pod dlažbu - nůž travní sekačky - stěnové průchodky pro prostupy potrubí, kabelu stěnami. Práce: - izolace proti vodě (hydroizolace) - izolace proti ropným látkám, chemikáliím - ...

Výroba, dodávka, velkoobchod, prodej: - stretchové fólie (LLDPE) pro ruční i strojní paletové balení zboží - tepelně smrštitelné fólie (LDPE) pro skupinové balení zboží - překrývací fólie (PE) - lepící (samolepící) a vázací pásky - průtažné (stretchové) folie - stretchfilm (ruční, strojní, jumbo role) - překrývací fólie - ...

Činnost - instalace autofólií - montáž autofólií - tónování skel, celopolepy.

Dřevěné kvalitní bedny a obaly pro přepravu a export jedině od společnosti Pila Krnov s.r.o.! Vyrábíme a dodáváme kvalitní dřevěné přepravní obaly nejen na stroje a výrobky, ale také pro zámořskou a leteckou přepravu. Mezi přepravními obaly najdete také rámové bedny vyplněné vodě-odolnou překližkou nebo jiným materiálem. Naše firma dodává své ...

Prodej, maloobchod: - těsnění, guma, hadice, profily - rukavice - elektroizolanty - nářadí - pryžové desky - plsť - technické tkaniny a další. Společnost navazuje na tradici společnosti ŘEMPO.