AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Česká společnost United Polymers, s.r.o. je členem Moravskoslezského automobilového klastru a věnuje se výrobě technických dílů z plastů, pryže a lehčených pěn. Cca 90% naší produkce směřuje do automobilového průmyslu. Jsme certifikováni dle IATF 16949 a ISO 1400. Náš výrobní program zahrnuje širokou škálu technologií - od vysekávání dílů a ...

Společnost MOSAIC spol. s r.o. je český výrobce masivních dřevěných podlah. Jsme malá rodinná firma, která vyrábí dřevěné dubové parkety z masivu.

Výkup kovového odpadu - hliníku, mědi, železa, mosazi, nerezu a dalších barevných kovů. Dodávka hutního materiálu - železo, kokoly, koks, bentonit.

KST PROFILO s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a dovoz profilů z různých materiálů a s různými šířkami na míru.

Společnost LABARDIN SEAL s.r.o. se zaměřuje na svařování, CNC obrábění, ohýbání a výrobu prototypů z plastů a kompozitních materiálů.

Dodávka: - palivové dříví. Údržba zeleně, zahrady. Autodoprava.

Činnost: - energetický managementem - efektivní úspory energií v objektech.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - autolaky - příslušenství pro autolakovny, karosáře - tmely, plniče - stříkací pistole, autokosmetika. Míchání autolaků. - míchání fasádních a interiérových barev

Prodej paliv - palivové dřevo - uhlí - brikety, pelety.

Prodej: -palivové dříví -brikety dřevěné, uhelné.

Kovovýroba, zámečnictví, zámečnické práce, zakázková výroba, montáž: -garážová vrata, dveře, okna, ploty, rošty, branky, zábradlí, schody, mříže, stojany kovové konstrukce, skladové kontejnery. Prodej, servis: -technické plyny, propan butan -svářecí a autogenní technika.

Firma Dřevěné schody - František Jakub, jejíž truhlářská dílna sídlí v Dyjákovičkách u Znojma, se zabývá především výrobou dřevěných schodišť na míru a interiérových dřevěných dveří.

Dřevařská, pilařská výroba, prodej: - řezivo - pražce - střešní latě - vazby - palivové dřevo

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -komponenty pro světelnou, neonovou, LED diodovou reklamu -hliniíkové kompozitní panely -světelné zdroje -hliníkové profily -plexisklo -zářivky -tlumivky -PVC desky -transformátory neon -samolepicí folie -LED diody, LED zdroje, LED pásky -technologie pro výrobu NEONU -kondenzátory ...

Závod Plasty: - vstřikování plastů - výroba plastových komponentů pro automobilový, elektrotechnický a obalový průmysl. Závod Obaly. Výroba a potisk plastových tub: - laminátové tuby s potiskem - materiály fóliového typu - vysekávané samolepící etikety. Závod Kovo. Strojírenská výroba - kovoobrábění. Výroba mechanických ...

Nabízíme stavební i truhlářské řezivo, terasová prkna, podlahovky a parkety. V sortimentu naleznete dřevěné fasády i obklady, vnitřní i venkovní dveře, schody a schodiště. Provádím pořez i sušení dřeva, hoblování, kartáčování a olejování. Zhotovujeme pergoly a montujeme jednoduché rošty.

Společnost WEXYS s.r.o. poskytuje služby a dodávky chemických přípravků v oblasti úpravy vody v průmyslových podnicích.

Prodej technických plynů. Výměna CO2. Plnění balonků heliem.

Společnost WFmetal, s.r.o. je dynamická firma, která byla založena v roce 2007. Její hlavní činností je výroba kovových držáků pro satelitní, televizní a WIFI techniku. Sídlo výroby se nachází ve městečku Svratka, v srdci krásné Vysočiny, kde firma zaměstnává tým zkušených pracovníků s dlouholetou praxí v oboru zámečnictví. Hlavní sklad naleznete ...

Hledáte spolehlivého partnera v oblasti kompozitních materiálů? Scott Bader Eastern Europe s.r.o. je vaše odpověď! S více než 20 lety zkušeností na českém trhu, Scott Bader poskytuje širokou škálu produktů od strukturálních lepidel až po funkční polymery. Naše společnost spolupracujeme s průmyslovými odvětvími, podniky a spotřebiteli po celém ...

Uhelné sklady, prodej, rozvoz: - pevná (tuhá) paliva-volně ložená, balená - uhlí černé, hnědé - koks - brikety uhelné, dřevěné - odpadové palivové dřevo štípané. Autodoprava: - nákladní doprava-sypký materiál, paletové zboží - velkokapacitní kontejnery (přistavení, pronájem) - hydraulická ruka - překládka materiálů a kusového ...

Tesařství, truhlářství, pila, dřevovýroba: -kompletní dodání střechy -přístřešky, pergoly, altány, ploty, zábradlí -dveře, vrata, schody -kuchyně, skříně, stoly -řezivo, pořez kulatiny.

Velkoobchod, prodej: -briketa, brikety konopné, RUF, PUK, Gril -palivové dřeva, dřevo kulatina, metrové, štípané -paleta -kulatina 1m, štípané 1m -krbovina.

Skanska a.s., divize Inženýrské stavitelství, oblast AT a speciálních prací se sídlem v Olomouci se zaměřuje na oblast asfaltových technologií a speciálních prací. Provádí pokládku asfaltových směsí, frézování a recyklaci komunikací, zlepšování zemin a montáž silničních svodidel a hydroosev.

Barevný ráj, prodej: - barvy, laky - malířské potřeby Služby: - míchání barev