DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Prodej, e-shop dřevěných materiálů - dřevěné podlahy - laminátové desky - palubky, spárovky - dveře, zárubně, parapety - OSB desky, překližky, CETRIS desky. Služby - řezání - formátování - hranování - montáž a pokládka podlah.

Výroba, prodej, montáž: - ochrany proti ptactvu

Výroba, montáž: - plastové a betonové rozváděče pro nízké napětí - plynoměrové skříně a pilíře

Výroba nekonečných brusných pásů a výseků Prodej brusiva, nářadí a svařovacího materiálu. Výhradní zastoupení firem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodní zastoupení fierm: -TYROLIT -PFERD -VSM -SIA Velkoobchod brusivo.

Výroba: -svařované profily a trubky

Služby: - zámečnictví - nástrojářství - výroba, instalace a opravy telekomunikačních zařízení, elektrických strojů a přístrojů.

Výroba - kovové součástky - zámečnictví

Výroba, prodej: -šicí nitě skleněné a aramidové -vlákna a textilie z čediče.

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Služby: -zajišťujeme výhradní prodej pro základové zemní vruty Krinner v západních Čechách -zemní vruty jsou základy bez betonu

Výroba: -komponenty pro montáž automobilových svazků -obrábění na klasických i CNC strojích -soustružení -frézování -zámečnické práce -svařování CO, WIG.

Zpracování plastů vstřikováním na lisech CUASY 170/55 a CS 1025/320. Zprostředkování výroby forem pro vstřikování, jejich opravy a servis. Vývoj, výrobu a montáž: -díly z plastů.

Dodávka a montáž strojírenských výrobků.

Specializace firmy: -lisování výrobků z plastů -povrchové úpravy plastů lakováním (včetně vícebarevných nástřiků) -výroba vstřikovacích forem .

Dřevovýroba. Zakázková výroba: -pergoly -zahradní chaty. Ostření: -pily -dřevoobráběcí nástroje.

Výroba: -granulace plastů Prodej, maloobchod, velkoobchod: -granulát plastu

Výroba: - modely a formy dekoračních předmětů včetně dekorací

Prodej - fóliovníky a zastřešovací systémy - fólie, textilie, plachty

Výroba: -drobné výlisky z termoplastů

Výroba: -stožáry -veřejné osvětlení -ocelové konstrukce -výstavba průmyslových objektů. Prodej: -ocelové svařované konstrukční trubky.