DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Výroba a prodej materiálů (i polotovarů) a produktů z uhlíku a grafitu pro veškerá průmyslová odvětví. Typickými představiteli našich výrobků jsou uhlíkové katráče do motorů, lišty, smykladla a elektrody pro přenos proudu a materiály pro EDM, vyjiskřování (jiskrové obrábění). Grafitové topné tyče a elementy, formy, kokily, plsti a folie ...

Pomocné materiály pro slévárny: - tryskací broky a drtě - korund - obalované písky - nátěry - odvzdušňovací sítka - odlitky - kovářské nářadí, kovadliny, pneumatické buchary - grafitové výrobky - doprava.

Kovové výrobky, kovovýroba. Speciální nástroje. Výrobky z plastů.

Nákup a prodej: -zemědělské výrobky -zemědělské potřeby -agrochemikálie -hutní materiál -pohonné hmoty. Výroba, prodej: -krmné směsi.

Jemná mechanika: -soustružnické a frézařské práce na CNN strojích.

Plastikářská výroba: -vstřikování -vytlačování -regranulace -granulace plastů -plasty (extrudované). Výroba: -elektrokanály -PVC lišty k obkladům -vytlačované extrudované profily -plastové výrobky. Prodej: -plastové výrobky -regranuláty.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové plechy -profily, trubky, jekly. Přesné výpalky. Přesné dělení kovových materiálů tl. 0, 5 až 450 mm. Úkosování pro svary. Tryskání. Svařování. Doprava výpalků. Značení středů, otvorů, které nahrazuje práci rýsovače, zámečníka s přesností 0, 2 mm. Vše v destinacích: Plzeň ...

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Zámečnictví. Výroba a montáž: -mříže -zábradlí -na balkony -vyplňujíce komůrkovým polykarbonátem desky -vrata -ploty -kamnové roury -kotelní roury -okapy -žlaby -veškeré kovové výrobky. Prodej: -plyn Linde -pro výrobu CO2, CORGON-svařovací -ACETYLEN, ARGON, BOGON-pro hospody -CO2-potravinářský+svařovací ...

Výroba: - plastové karty, platební karty, věrnostní karty, slevové karty

Prodej: -armovací sítě -betonářská ocel -tyče stříhané na požadované délky -tyče ohýbané dle projektu.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -manžety -mazací technika.

Dřevovýroba: -vytyčovací kolíky dřevéné -délky od 30cm, sortiment do 80cm převážně skladem -výběrové kolíky z kvalitního dřeva bez suků -dřevo vysoušené bez kůry a zabarvení -kvalita. Nabídkový list zašlu na vyžádání.

Prodej: -stavební materiál -střešní systémy BRAMAC, ONDACH, SATJAM, IKO, ONDULINE a další -hydroizolace -tepelné izolace -hutní materiál -doprava autem s hydraulickou rukou

Řešení izolačních technologií dle individuálních potřeb. Výroba dílů z umělé hmoty: -izolátory -průchodky -epoxydová pryskyřice -indikátory napětí -certifikát ISO 9001:2000.

Velkoobchod-maloobchod: -stavební materiál pro klempíře, pokrývače -izolace proti vodě -protiradanové izolace -tepelné izolace potrubí. Pronájem hliníkové pojízdného lešení ALUFIX 5000 ALUFIX 6000. Pronájem fasádního lešení ALFIX včetně montáže.

Nabízí: -senážní plachty Polydress firmy BP Chemicals Plas Tec. Výhody senážních plachet: -jedná se o dvouvrstvou folii o síle 150 mikronů -UV garance 12 měsíců -plachta je vyrobena z jednoho kusu. Rostlinná a živočišná výroba.

Výroba: -laminátové zboží -plastové výrobky.

Člen skupiny Key Plastics. Vývoj, výroba, dodávky: -plastové výrobky -formy pro automobilový průmysl.

Firma vyrábí pouze dřevěné slévárenské modely. Tato firma se nezabývá truhlářskou výrobou, tesařstvím a ani neprodává dřevo.

Prodej hutního materiálu: -plechy válcované za studena i za tepla -jakly -úhlová ocel -tyče o průřezu I, U, T*** -trubky topenářské pozinkované -plochá ocel -armovací sítě -pletivo a sloupky na ploty + montáž. Výroba, zpracování: -armovací ocel. Materiál nařežeme dle přání zákazníka. Odvoz a nakládka zajištěna. Zpracování ...

Opracování a zpracování plastů: -výroba plastových výlisků pro automobilový průmysl -vstřikování PA**, PP**, ABS*... -dvoukomponentní vstřiky -vyfukování plastových dutin dusíkem -zadní vstřikování do látky.

Nástrojárna. Konstrukce, výroba: -lisovací nástroje -přípravky pro automobilový průmysl -CNC* obrábění -elektroerozivní obrábění. Ústředí, kanceláře: -Plzeň, Petřínská 2.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.