DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí -stojan na tablety, čtečky knih, smartphony -stavební klíny pro sanaci zdiva Výroba: -reklamní předměty žetony do nákupních vozíků Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí

Výroba: -dřevěné kostry pro čalouněný nábytek v jednotlivých dílech, tak i kompletně smontované -předčalouněné kostry včetně vlnitých pružin, pérových vložek, plsti, lepenky, gumových popruhů, dřevěných lamel, molitanu i diolénu -klasické kostry, dřevěné kostry s funkčním kováním tak i modely s mnoha funkcemi včetně specielního kování ...

Vstřikování plastů: -víčka na KEG sudy -výrobky pro automobilový průmysl -výrobky pro zdravotnictví -výrobky pro strojírenský průmysl.

Kovovýroba: -přesné plechové díly -plechové skříňky -menší svařované konstrukce z ocelových profilů -laserové vypalování. Prášková lakovna: Roupov 28, tel. 377980667, 377980528.

Technické poradenství, prodej, dodávka včetně montáže: -stavební prvky -sklepní světlíky -odvodňovací systémy -okna -mřížové ocelové rošty -izolační prvky proti hluku -transportní technika -rohožky a čistící zóny -upevňovací technika, kotevní technika APOLO MEA -drenážní systémy -odlučovače -stavební chemie -vnitření a ...

Kovovýroba: -halové konstrukce -průmyslové konstrukce. Ekologický program: -nádrže -kontejnery (1, 5-80m3). Výroba kovolisovaných dílů pro automobilový průmysl. Zámečnické práce na zakázku. Výroba stavebních prvků.

Výroba pružin: -patentový drát do 8mm -nerez drát do 3mm.

Speciální stavební materiály. Dilatace staveb MIGUA. Čistící rozhože a systémy Emco, Hagomat. Šachtové poklopy HAGO, GAV. Zdvojené podlahy Weiss. Dodáváme MIGUA profily a konstrukce pro objektové-konstrukční dilatace staveb -běžné, transportní, vodotěsné a pojezdové. Dodáváme HAGODECK šachtové poklopy k probetonování a k prodláždění i ...

Výroba a zpracováním trubek (bezešvé ocelové válcované za tepla, ocelové svařované a tažené, protlačované za tepla), tyčí (ocelové - tažené, loupané a broušené), drátů (tažené ocelové), speciálních profilů (tenkostěnné ocelové) a ingotů (čtvercové, kruhové, dvanáctihran).

Prodej: -stavební materiály pro stavbu a opravu komunikací -pásky STRATOS ARS -asfaltové zálivkové hmoty -silniční program -geotextilie netkané a ktané -speciální vyztužovací materiály do asfaltu -geomříže, geotextilie geokompozity -nádrže na naftu a instalace.

Prodej: -přesné výpalky-černý plech 3-200 mm -plazmové výpalky 3-40 mm -tryskání Sídlo frimy: -Rokycany, Čelakovského 194.

Stěhování strojů a linek na klíč. Výroba technických plastů: - plastové výlisky pro automobilový průmysl.

Výroba interiérových dílů pro automobilový průmysl: - specializace pro luxusnější provedení osobních automobilů - kůže - koženka - textil, plasty a jejich kombinace. Technologické možnosti: - vysekávání a cutter - šití - čalounění ruční - lepení - ultrazvukové svařování - kašírování strojní - pěnění - výroba vzorků, ...

Prodej a montáž - podlahové krytiny Výroba - obklady schodišť (dřevo) Montáž - dveře, zárubně Montáž obklady schodišť dřevo

Prodej: -plastové drtě a regranuláty. Zpracování a drcení plastů: -lisování plastů popřípadě drcení plastového odpadu na zakázku. Výkup: -odpadové plasty -drtě -regranuláty.

Zemědělství. -rostlinná výroba -živočišná výroba Technické plyny.

Výroba pružin. Opravy a prodej elektromotorů. Zemní a výkopové práce.

Výkup: -kovový odpad -barevné kovy. Likvidace: -papír, plasty -kotelny, nádrže, technologie celků, kompletní likvidace. Autodoprava: -MAN s hydraulickou rukou PALFINGER -AVIA (2 vozy) -IVECO+hydraulická ruka PALFINGER -kontejnery (možnost přistavení). Prodej: -užitkové železo a materiál. Výkupna Kralovice Žatecká ...

Zakázková výroba z nerezové oceli: -grilovací vidlice a koše -venkovní a vnitřní zábradlí -bary a interiery -nosné a ozdobné konstrukce z nerezu a hliníku -úpravy povrchů -rolovací vrta -vjezdové brány -hliníkové konstrukce.

Výroba nekonečných brusných pásů. Prodej brusiva, nářadí a svařovacího materiálu. Výhradní zastoupení firem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodní zastoupení fierm: -TYROLIT -PFERD -VSM -SIA -HERMES -CARBORUNDUM. Velkoobchod brusivo.

Výroba vysoce kvalitních plastových dílů. Řízení jakosti certifikováno dle DIN EN ISO 9001 Široký sortiment standardních produktů Spolehlivý partner pro: -farmaceutický průmysl -zdravotnickou techniku -automobilový průmysl -chemický průmysl -potravinářský průmysl.

Výroba a lakování plastových výlisků: -audio a video díly -díly pro automobilový průmysl -klimatizační technika.

Domácí potřeby, železářství. Materiály: -hutní -nerez.