DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Firma PROMI v.o.s. je předním specializovaným dodavatelem technických samolepicích materiálů pro průmysl a stavebnictví.

Výroba: -dýhových hran. -fineline hran. -vrstvené dýhové hrany. -kování pro interiérové dveře. Distribuce: -nábytkářská lepidla RAKOLL.

Čalounictví: - čalounění nábytku - renovace čalounění v autoveteránech Výroba: - střechy na kabriolety, motosedla, stropy do automobilů, autokoberce, autointeriery, tuning čalounění Šijeme autoplachty i plachty na vojenskou techniku.

Pružiny - výroba tažných, tlačných a tvarových pružin z ocelového patentovaného drátu.

Maloobchod, firemní prodejna. Hutní materiál.

Komplexní obchodní služby včetně technického poradenství v oblasti užití trubek a dopravy z výrobních závodů až k odběratelům.

Nákup, skladování a prodej: - hutní materiál - ocelové bezešvé, svařované trubky a profily - od EU nebo mimo EU výrobců přímo nebo ze skladu v ČR - výrobky jsou dodávány především dle EN s certifikací dle ISO 9001.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE.

Nabízíme kompozity pro elektrickou a tepelnou izolaci. Sklolamináty, slídové mat., kluzné a speciální kompozity. Vyrábíme desky, trubky, tyče, profily. Delmat, Durapol, Vetronit, Ferrozell, Samicanit, Pamitherm, Glastherm, Miglasil. Pájecí rámy, SMT.

Mechanické ucpávky: - mechanické ucpávky jednoduché - mechanické ucpávky dvojité vyvážené - mechanické ucpávky pro míchadla a reaktory - speciální. Rotační přívody. Spojky: - flexibilní spojky - elastické spojky - super elastické spojky - samomazné zubové spojky - zubové spojky - pevné spojky - speciální spojky na ...

Naše firma vyrábí kabelové nosné systémy: žlaby (kolektory), kabelové žebříky, kabelové kanály, lávky a rošty pro elektrická a komunikační vedení.

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.

Střih, ohyb a montáž betonářské výztuže. Kapacita armovny a ukládky je cca 300 tun zpracované výztuže za měsíc.

Poradenství, dodání kompletních kartových systémů i jednotlivých komponent: - vedení projektů emise karet - plastové karty všech druhů - pracoviště tvorby plastových karet (tiskárny + příslušenství) - snímače karet stolní, mobilní - veškeré příslušenství a spotřební materiál - technická podpora po celé ČR s SR

ThyssenKrupp Ferrosta spol. s r.o. Velkoobchod hutním materiálem. Plechy, tyčová a betonářská ocel a svitky. Ocelové trubky a profily, nerezová a nástrojová ocel, obrábění nerez trubek pro automobilový průmysl. Dodávky na místo určení, certifikát ISO. Sklad zásob u nás i v EU.

Výroba konektorů, vodičů, vstřikovaných a vyfukovaných plastů, vysekávaných a extrudovaných dílů z měkkých materiálů.

Nerezová ocel: -plechy, svitky -trubky, fitinky -hranaté trubky -atest výrobce na každý balík.

Prodej a zpracování plexiskla, polykarbonátů.

Vyrábíme všechny druhy pružin: - tažných - tlačných - zkrutných - dvouzkrutných. Výroba pružin na pružinových automatech od průměru drátu 0, 2 mm do průměru 4 mm. Výroba ostatních pružin od průměru drátu 0, 315 mm do průměru 5 mm. Pružiny vyrábíme i v malých sériích.

Velkoobchod s pevnými, tekutými a plyn. palivy a příbuznými výrobky.

Výroba: - systémy pružného upevnění kolejnic - výrobky pro železnici.

Prodává podlahové a obkladové palubky, lišty, výrobky z masivního dřeva, hoblované profily a polotovary pro výrobu schodišť a zábradlí. Dodává OSB desky, lepené masivní desky a hranoly, dveřní prahy, spojovací materiál a další dřevěné stavební prvky.

Výroba, velkosklad: -plechy -výpalky -tyčová ocel -profily -jakly -trubky.

Dovoz - zabudované výrobky pro transport a upevňování v betonových stavbách. Výrobky Jordahl pro stavbu a sanaci prefabrikovaných a monolitických objektů: -kotevní kolejnice JORDAHL -systém pro kotvení lícového zdiva. Výrobky Pfeifer pro transport a upevnění, zejména na dopravních stavbách: -závitový systém -systém BS ...