DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Firma nabízí regulační prvky CZT, termostatické ventily a šroubení.

Výroba: - hutní materiál Vyrábíme vysokopevnostní a otěruvzdorné plechy Alform, Altrix a Durostat. Provádíme dělení na plechy, tabule, přířezy, svitky a přesné výpalky.

Velkoobchodní prodej materiálu pro výrobu světelných reklam a orientačních systémů, prodej LED diod. Výroba světelných reklam a orientačních systémů.

Výroba a prodej plechy. Zahraniční obchodní zastoupení hutnícké a ocelářské firmy v ČR. Prodej plechů z produkce SLOVENSKÉ A Srbské hutě a podélně svařované trubky z produkce Walzwerk Sieow. Plechy válcované za tepla, za studena, pozinkované též svitcích a pásce.

Nabídka kartových systémů pro aplikace v dopravě a elektronických platebních systémů včetně vývoje, provozu, podpory a zpracování dat.

Prodej garážových stání s kovovou konstrukcí, vchodové stříšky, přístřešky, krytá stání, zastřešení teras a zahradních sezení.

Výroba vinutých přesných pružin z drátů kruhových i nekruhových průřezů: - tlačné pružiny - tažné pružiny - tvarové pružiny - zkrutné pružiny - planžetové pružiny Používané materiály: - nerezové dráty - patentované ocelové dráty - bronzové dráty - ostatní materiály. Povrchové úpravy pružin: - chemické leštění pružin - ...

Velkoobchod se dřevem, dřevěné polotovary, stavební materiály a nátěrové hmoty.

Výroba: - vinuté a tvarové pružiny tvářené za studena. Provedení pružin: - tlačné (s rovnoměrným i proměnným stoupáním, kuželové) - tažné - zkrutné, dvojzkrutné - tvarové - pružiny hřídelového těsnění - kroužky. Pružiny se uplatňují téměř ve všech odvětvích. Jsou dodávány především pro: - automobily, motocykly, ...

Výroba. Dřevěné schodiště: - schodnicové zadlabané - schodnicové sedlové - bezschodnicové - vřetenové - obklady betonových schodišť Kovové schodiště: - schody, schodiště - interiérové schodnicové, dvounosníkové, vřetenové - exteriérové lomené, vřetenové - kovové schodiště.

Na českém a slovenském trhu jako výhradní distributor realizujeme špičková řešení z napínané fólie BARRISOL. Náš svět jsou stropní podhledy, stropní a svítící fólie, svítidla a další interiérové realizace.

Prodej ložisek všech typů firmy KG International FMZO (SAE) Povrchová úprava kovů Válečky pro dopravníky.

Plechy: - z nelegovaných konstrukčních ocelí - kotlové - z jemnozrnných ocelí - z vysokopevnostních jemnozrnných ocelí / zušlechtěné - za tepla válcované plechy s vysokou mezí kluzu k tváření za studena.

Prodej hutního materiálu, železa, ocelové nosiče, profilů L, U, I, T, traverzy, kari sítě, betonářská ocel, roxory, svitky, plechy, trubky, jekly, rošty, pletiva, tahokov a druhovýrobky.

Technické textilie: - tkané geotextilie pro vyztužování, separaci a filtraci - geomříže pro vyztužování asfaltových povrchů - geomříže pro stavbu armovaných zemních těles - trojrozměrné protierozní geomatrace - výztužné geotextilie pro opěrné stěny se zeleným límcem - vyztužené hydroizolační LDPE geomembrány.

Dodávky hutního materiálu: - tlusté plechy, bramy, výpalky a volně kované výkovky - dna tlakových nádob, průlezy. Součástí našich dodávek mohou být i nadrozměrné výrobky z oceli, u výkovků až do kusové váhy 80 t (hřídele přímé i excentrické, bloky, mezikruží, kruhy atd.)

Velkoobchod, maloobchod, prodej nerezového hutního materiálu: -trubky kruhové podélně svařované, bezešvé, silnostěnné, metrické, ISO*, ANSI -duté profily čtvercové, obdélníkové -potrubní dílce-kolena, závitové fitinky, T*** kusy, redukce, lemové kroužky, příruby -potrubní armatury-klapky, šroubení, kulové ...

Prodej: - ocelové trubky - továrně izolované ohyby a tvarovky pro vysokotlaké plynovody.

Výroba z juty: - příze - motouzy - vázací pásky - pytle - dárkové pytlíky - jutové a kokosové geotextilie - dekorační tkaniny.

Výroba hliníkových profilů, import polyamidových profilů, termoplastických elastomerů. Nabídka vnitrostátní a mezinárodní dopravy.

Nabídka speciálních výrobků do betonů, distančních prvků z vláknobetonu a umělé hmoty.

Přímý dovozce spárovkové desky ze sibiřského dřeva. Maloobchodní a velkoobchodní prodej. Trvale skladem kompletní sortiment

GEZE Dveřní zavírače Kování pro posuvné a skládací dveře Ovládání okenních ventilací Automatické dveřní systemy Kování pro skleněné dveře WSS Kování pro skleněné dveře NUOVA FEB Elektrické zámky Panikové uzávěry SEVAX Koordinátory zavírání Magnety pro držení dveří Dveřní dorazy Kování pro skleněné dveře

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.