AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Velkoobchod, distribuce, prodej: - hutní materiál - ocelové plechy, ocelové profily, betonářská ocel aj.

Prodej - plastové výrobky desky, folie, hadice a profily.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - stavební materiál, stavebniny levně.

Montáž, revize, opravy transformátorů.

Pobočka. Benzinová čerpací stanice OMV. Prodej: - palivo - nafta - benzin.

Benzinová čerpací stanice OMV*. Prodej: -pohonné hmoty -palivo -benzín -nafta.

Nabídka, dodávka: - slévárenská pojiva, nátěry a pomocné prostředky.

Poradenství včetně zprostředkování služeb: - energie pro domácnosti, veškerý poradenský servis ohledně srovnání cen elektřiny, plynu - poradenský servis ohledně srovnání cen pojištění automobilů - finanční služby.

Velkoobchod, prodej, e-shop: -ochranné pracovní pomůcky -stavební plasty -chemie a nátěrové hmoty -ploché sklo a zrcadla -pryže a řemeslnické potřeby -nářadí -drogerie.

Výroba - technické plyny. Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - nátěrové hmoty na kov, dřevo, umělou hmotu, sklo a kartóny - speciální nátěrové hmoty.

V Likvidaci. Dodávka - zkapalněný plyn do nádrží pro domácnosti, podnikatelské subjekty a čerpací stanice LPG.

Výroba- plastové výrobky. Výroba - ohebné obklady z křemičitých písků nebo drceného mramoru.

Výroba - nýty, matice, šrouby, uzávěry, průmyslová madla.

Zavírejte potichu - e-shop. Blumotion - tlumené zavírání dvířek, výklopů a zásuvek si můžete pořídit i do stávajícího nábytku. Výrobky, návody a pomůcky pro jednoduchou montáž svépomocí.

Dodávka, prodej: - plastové znaky pro označování slévárenských modelů.

Nákup, prodej: - antikorozní nátěrové hmoty. Korozní inženýrství.

Prodej laminátové a kompozitové trupy pro modely letadel. Výroba - laminátové a kompozitové trupy pro modely letadel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: laboratorní chemikálie: -anorganické sloučeniny -kovové i nekovové prvky -organická rozpouštědla -kyseliny a hydroxidy laboratorní plast a guma: -pomůcky z plastu (baňky, kádinky, lahve, nálevky, střičky, válce) -pomůcky z teflonu (kádinky, magnetická míchadla) -výrobky z gumy ...

Výroba- válečkové kalibry. Kovovýroba válečkové kalibry.

Společnost má výrobní procesy certifikované dle ISO 9001:2001 Výroba: -přesné svařované kalibrované trubky dle DIN 2394, DIN 2395 -ocelové svitky (ocelová, pozinkovaná páska - studená, teplá, pozink, hliník, nerez) -dělení materiálu zákazníkem dodaného materiálu -profily ocelové (trubka, trubky, jakl, ovál, tunel) -celopozinkované ...

Zpracování a těžba vysokoprocentních vápenců - lom. Vysokoprocentní vápenec se složením 98% CaCO3. Drcené kamenivo - žula (granodiorit). Zásypový písek. Stabilizační zemina. Saturační vápenec do cukrovarů. Vápence do slévárenství, chemického průmyslu a maltových směsí, odsíření tepelných elektráren. Sklad Blansko: -písky kopané ...