AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Uhelné sklady, prodej: - tuhá paliva - uhlí - brikety

Prodej: - písek, štěrk - kačírek - betonové výrobky (obrubníky, palisády, zatravňovací panely) - dřevěné palisády - plotovky - dřevěné psí boudy - betonářská ocel - spojovací materiál.

Služby: - odkup a pronájem lesních celků a hospodaření na těchto pozemcích - nákup a prodej kulatiny Výroba, prodej: - palivové dřevo - štípané palivové dřevo

Dodávka, prodej: -pístní tyče -pístní trubky -přesné honované trubky -nerezové trubky -bezešvé trubky -komponenty

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiál - trubky: - ocelové - bezešvé - hladké - závitové - svařované - kotlové.

Dodávka, prodej: -hasící technika -trubky -profily -plechy -ocelové rošty

Velkoobchod, prodej: -zaměření na těžký průmysl -výkovky -hutní materiál -energetika -strojní nástroje

Těžba dřeva. Odstraňování odpadů. Prodej: - dřevěné obaly - pilařské výrobky. Lesnictví.

Zabýváme se nákupem, skladováním a prodejem hutních výrobků, hutních druhovýrobků a neželezných kovů.

Jsme Chráněná pracovní dílna Velkoobchod, maloobchod, prodej, distribuce a výroba: - dřevěné podlahové krytiny - unikátní dřevěné vlnité MEANDR parquet - dřevěné parkety - podlahová prkna - dřevěné hračky a dekorace - dřevěné prezentační pastelky, píšťalky a pastelko-píšťalky - palivové dřevo - brikety - dřevěné Sídlo firmy: - ...

Realizace, provozování: - vodovody - kanalizace - ČOV Poradenská činnost v oblasti provozování vodovodů a kanalizací. Opravy vodovodních a kanalizačních řadů a přípojek..

Výhradní zástupce firmy BLÜCHER A.S. (BLUCHER) pro Českou a Slovenskou republiku, ČR a SR. Prodej, velkoobchod, distribuce: - odvodňovací systémy z nerezavějící oceli - žlaby - kryty, krycí desky, víka - nerez rošty - podlahové vtokové štěrbiny z nerezu - podlahové vpusti EuroDrain - podlahové vpusti pro průmysl - nerezové ...

Dodávka: - chemické přípravky pro kotelní vody, chladící okruhy, rychlé chemické čištění, reverzní osmózy - dávkovací technika - filtrace zejména pro potřeby otopných systémů, chladících okruhů, kondenzátů, technologické vody Revize, oprava, servis: - tlaková zařízení

Výroba, dřevovýroba, zakázková výroba, prodej: - okna - dveře - podlahy - schodiště Stolařské práce

Technická kancelář Ostrava. - Zákaznické služby, jako Smluvní partner Skupiny ČEZ. Poskytování: - elektroenergetické služby pro firmy i domácnosti.

Dodávka, prodej - barvy, nátěrové hmoty, míchání barev - nábytkové kování. Výroba nábytku.

Práškové lakování Svařování Ohýbání profilů a trubek Výroba - kovové díly školního a kancelářského nábytku

Inženýrská činnost, posudky: - stavebnictví - geologie - ekologie. Projekce: - stavební. Stavební činnost: - stavby - změny staveb - odstraňování staveb. Hornická činnost: - důlní díla, lomy - zásahy do zemské kůry - zajišťování, likvidace důlních děl. Práce k zajištění stability podzemních prostorů, práce na zpřístupnění starých a ...

Dodávka - hutní materiál Povrchové úpravy Prodej - strojní prvky Výroba - strojní prvky Svářečské práce

Prodej, maloobchod, servis, opravy: - nábytkové kování - nástroje - dřevoobráběcí stroje - elektrické a pneu nářadí. Broušení, opravy a úpravy dřevoobráběcích nástrojů. Zajišťujeme v kooperaci broušení nástrojů pro NC obrábění kovů a veškerý sortiment PKD nástrojů.

Výroba stavebního řeziva a hoblovaných výrobků: prkna, hranoly, fošny, krovy na míru OSB desky, palubky, terasy Prodej: spojovací materiál, stavební chemie, nářadí, brikety peletky palivové dřevo Služby: Doprava, sušení řeziva, impregnace, hoblování Dřevoprodej Ostrava: ul. Slívova 632/5, mob. 602 111 975 Výrobní a prodejní ...

Velkoobchod, prodej - chemikálie: - laboratorní - technické - bazénová chemie - činidla a odměrné roztoky.

Prodej, montáž, vekloobchod: -čerpadla -armatury -příslušenství. Dodávka: -hutní materiál