AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Prodej, maloobchod: - svářecí technika a svářečky - materiály pro svařování - keramické podložky - materiály pro pájení - ruční nářadí - elektrické nářadí - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - kované výrobky - ploty, brány, zábradlí, pohony - hutní a spojovací materiál - pracovní chemie.

Dodávka, prodej: - hutné žárobetony - izolační žárobetony - žárovzdorné tmely a malty - torkretační směsi - plastické směsi - dusací směsi - ucpávací směsi - suché vibrační směsi - injektážní směsi - žárobetonové prefabrikáty.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -trubky.

Výroba: - hutní materiály - materiály s tvarovou pamětí.

Chemie - výroba, prodej: - organické, anorganické produkty - průmyslové chemikálie - chemické látky.

Výroba: - výztužná polymerová vlákna BeneSteel do betonových podlah a prefabrikátů. Prodej: - skleněná alkalivzdorná vlákna do betonu a malt.

Prodej a dodávky průmyslových barev, nátěrové hmoty pro protikorozní ochranu ocelových konstrukcí. Použití pro strojírenský, slévárenský, energetický i automobilový průmysl.

Mezinárodní obchod - komodity, export, import: - dřevo kulatina (smrk, buk, dub aj.) - cukr krystal Icumsa (big-bag, 50kg, 25kg, 1kg) - slunečnicový olej 100% rafinovaný - maso - chlazené vepřové půlky (původ-chov BE, NL, DE, SK). Pojištění: - majetek, osoby - motorová vozidla. Realitní kancelář.

Výroba, prodej, dodávka: - ocel - nerez - hliník. Řezání nerezové oceli. Dělení plechů..

Prodej, maloobchod, velkoobchod: - hutní materiál - hutní výrobky tuzemské i zahraniční produkce, převážně od výrobních firem.

Výroba, prodej: - hutní materiál - válcované výrobky z oceli - tlusté plechy - profily - štětovnice - tvarové výpalky. Ocelárna. Válcovna.

Výroba, prodej: -hutní materiál: -plechy: -válcované za tepla -standardní -na míru -pásy -U-profily tvářené za studena U70-U 120. Dělení plechů na míru.

Výroba, prodej: - stroje pro výrobu ekologických paliv - sušička pilin a biomasy - kotle na pelety. Výroba, dodávka: - pelety - brikety.

Výroba: - čistírny odpadních vod. Výroba: - ocelové konstrukce - hutní válcovaný materiál - převlaky - těžké profily - ocelové trubky.

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.

Zabýváme se realizací staveb na klíč, zajistíme dopravní a manipulační techniku, poradíme v oblasti energetiky a provedeme výpočet energetické náročnosti budov.

Prodej, montáž: - klimatizace CHIGO, HAIER. Prodej: - palivové dříví - dřevěné brikety.