AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Výroba a dodávky elektrické energie, tepla a teplé vody a stlačeného vzduchu.

Systémy pro značení hutního materiálu laserem. Konstrukce, dodávka: - jednoúčelové stroje, zařízení pro hutní průmysl. Dodávka: - hutní materiál.

Pobočka. Velkoobchod: - rudy, kovy - hutnický materiál. Výroba: - železa, železo - oceli - feroslitiny - spojovací materiál - řetězy, pružiny. Tváření výrobků za tepla.

Těžba, zpracování: - stavební suroviny - písek, kámen, štěrk. Recyklace stavebních surovin. Demoliční a bourací práce, demolice.

Oprava, údržba: - vodovody, kanalizace. Dodávka pitné vody. Odvádění a čištění odpadních vod. Poruchová služby - tel.: 840 111 125.

Čerpací stanice Čepro. Prodej: - pohonné hmoty - nafta. benzín.

Velkoobchod, prodej, maloobchod: - tuhá paliva-hnědé a černé uhlí, koks - brikety - palivové dřevo - stavební materiál-omítkové a maltové směsi, cement, štěrk, písek, zateplovací systémy - pohonné hmoty.

Velkoobchod, prodej: - staviva - hutní materiály. Stavební materiály: - cihlářské výrobky - cement - vápno - stavební chemie - vybavení koupelen - betonové výrobky - izolační materiály - lepenky - sádrokarton - dveře - klempířské výrobky - stavební nářadí - svařované rohože. Hutní materiály.

Výroba, prodej, velkoobchod, dodávka: - technické, zvláštní, medicinální plyny (kyslík, dusík, argon, směsi technických plynů, acetylen).

Velkoobchod,maloobchod: -vany s hydromasážními systémy dle přání zákazníka -spa* bazény s hydromasážním systémem pro dvě a více osob -vybavení pro koupelny -koupelnové, kosmetické a chemické výrobky: -soli aparfémy do koupele -parfémy do sauny -mléko a sprey do parních lázní -aromaterapie -čistící prostředky na ...

Ekonomická činnost Vedení - účetnictví Půjčovna - malá mechanizace Prodej - hutní materiál

Výroba - chemické výrobky Dovoz - chemické výrobky

Dodávka - hutní materiál plechy, tyče, profily

Prodej - OSB desky - plotové latě WPC Prodej - lopaty a hrabla na sníh Prodej - zateplovací systémy - tepelné izolace (hydroizolační nopové folie, geotextilie) Prodej - terasy i WPC Prodej - ploty Prodej - sádrokartonové systémy - minerální podhledy - lišty pro obklady a dlažby Prodej - ...

Prodej - stavební chemie Prodej - tepelné izolacehydroizolace Hydroizolace Prodej - interiérové obklady a dlažby Prodej - střešní krytiny a tašky Prodej - spojovací materiály hřeby, kotvy, šrouby

Výroba - plastové nádrže - další plastové výrobky

Prodej - bezpečnostní systém POWERHOUSE X - 10 - počítačová kontrola domova kontrolní panel, bezpečnostní systém proti násilnému vniknutí, venkovní reflektory s detektory pohybu, senzory s infračervenými paprsky, videokamery Prodej - automatické otvírání garážových vrat systém POWERHOSE X - 10 Prodej - systém ...

Výroba, vývoj - flotační činidla - přípravky proti zamrzání hornin při transportu Poradenství - dotace a granty ČR ze strukturálních fondů EU Tvorba - loga Vývoz, dovoz - flotační činidla - přípravky proti zamrzání hornin při transportu Webdesign

Velkoobchod - pohonné hmoty Prodej - automatický tankovací systém pro kapaliny do ostřikovačů Vývoj - automatický tankovací systém pro kapaliny do ostřikovačů