AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Poradenství v oblasti energií. Poradenství v nákupu se slevou.

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

Prodej: - jízdní kola - elektro - TV, pračky, ledničky, mrazáky, myčky, sporáky - krbová kamna - krbové vložky - koupelnový nábytek - ohřívače vody - RC modely - domácí potřeby - drogerie - školní potřeby - hračky - barvy, laky.

Výroba, dodávka: -montované rodinné domy -půdní vestavby -dřevěné střešní konstrukce -chaty, rekreační chatky, dřevostavby -dětská hřiště -celodřevěné interiérové schodiště -nábytek z lamina -Eurookna a balkonové dveře EURO. Nákup, prodej: -kulatina -řezivo-stolařské, stavební. Sušení řeziva Autodoprava

Kovovýroba: - obrábění kovů. Výroba a prodej: - palivové dříví.

Výroba, distribuce: - okna: - hliníková, plastová, dřevěná garážová vrata a ploty Prodej: - vstupní a interiérové dveře - venkovní rolety - parapety. Prodej ekopaliv: - dřevěné brikety - peletky - palivové dříví - dřevěné uhlí. Naši vzorkovou prodejnu naleznete na ulici Zemědělská 3 v Šumperku.

Výroba a prodej hydrofobní impregnace na bázi chemické nanotechnologie

Maloobchod: - protipožární nátěry. Služby: - kompletní servis spojený s užitím protipožárních nátěrů.

Distribuce, prodej: -mazací oleje -plastická maziva -asfaltové výrobky -autochemie -automobilová paliva -topné oleje.

Výroba, prodej: - vnitřní a venkovní parapetní desky - dveřní výplně. Prodej: - okenní sušáky na prádlo.

Kamenolom Výroba drceného kameniva Prodej: -štěrk -lomový kámen.

Poradenství při vývoji plastových dílů a konstrukcí forem. Školení, semináře v oboru vstřikování plastů. Moldes 3D. Digimat. Prodej softwarů Moldex 3D, Digmat. Moldflow simulace. Analýzy vstřikování plastů.

Velkoobchod, maloobchod. DROGERIE: - vlasová kosmetika - tělová kosmetika - osobní hygiena - prací prášky - čistící prostředky - úklidové pomůcky - pomůcky do domácnosti - stáčená drogerie.

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Prodej: -vápno, cement -omítkové směsi -lepidla. Prodej, míchání: -barvy - zelená úsporám.

Dřevovýroba. Výroba: - palety. Prodej: - truhlářské řezivo - dřevotřískové desky, překližkové desky, OSB desky - stavební materiály.

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Prodej: -ložiska a dílce vyráběné ze spékaných kovů. Obchodní zastoupení firem: -dílce ze spékaných kovů POLMO LOMIANKI -dopravníkové válečky MIFAMAROLL -ložiska TIMKEN.

Energetické poradenství. Optimalizace a snížení nákladů domácností a firem.

Výroba frézovaného (kulatého) dřevěného materiálu. Výkup a odvoz dříví (autodoprava). Prodej palivového dříví. Lesnická činnost.

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníku, která provádí profesionální kamenické a dlaždičské práce. Zajistí vám dodávku obrubníků, dlažebních i žulových kostek, odseků, krajníků, kamenných dlažeb či schodů a také mozaiek. Díky spolupráci s odborníky, architekty a zkušenými dělníky realizuje zakázky v Olomouci, Brně, Ostravě nebo Zlíně, ale také ...

Služby - veškeré půdní práce, zeměděslé služby - výroba biomasy pro energetické účely - prodej zemědělské techniky. Provozovna Vilémov 134 783 22 Cholina

Pila. Výroba, prodej stavebního a truhlářského řeziva - sušení řeziva - pořez kulatiny. Provozovna pily Za Nádražím 579, 588 13 Polná

Výroba a prodej drceného kameniva. Na základě Vaší poptávky zašleme nabídku našich výrobků. Dále nabízíme drcené kamenivo i z našeho druhého provozu - kamenolomu Polnička. Nářadí a nástroje nabízíme na e-shopu: www.naradi-brno.cz. Kamenná prodejna se nachází v Hradčanech u Tišnova. Široká nabídka půjčovny malé mechanizace. Naše služby jsou ...

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných ...