AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Výroba - pergoly - zastřešení - bodové a pásové světlíky - zastřešení bazénů, plexisklo, polykarbonát.

Výroba, montáž, prodej - poštovní schránky - boxy na letáky - domovní čísla - vchodové přístřešky, stříšky.

Výroba: - žáruvzdorné materiály - ohnivzdorné vyzdívky - modulární bloky a tvaroveky z keramických a ostatních druhů vláken - tvarovky na bázi speciálních hmot a betonů - technologická zařízení pro různá odvětví metalurgie Výrobní závod, sklad: Kratochvílova 1107, Roudnice nad Labem.

Dodávka: - vakuovaná sůl pro průmysl, energetiku, údržbu silnic - tabletová sůl pro úpravny vody a myčky nádobí, potravinářství a farmacii..

Specialista na dekorativní povrchové materiály. 5000 m2 skladem Prodej truhlářského materiálu pro výrobce nábytku i pro architekty. U nás najdete široký sortiment materiálů a polotovarů pro truhlářskou výrobu a výrobu nábytku. Dovoz - vysokotlaké lamináty - umakarty. Dekorativní materiály pro české a slovenské truhlářské subjekty, které ...

Dodávka - zemní plyn Plynoinstalační práce Prodej - trubní a plynárenský materiál

Naše stavební společnost se zabývá především opravami a výstavbou komunikací a veškerými asfaltérskými pracemi.

Pro řešení problematiky provozu tepelného hospodaření včetně legislativních a technicko-ekonomických otázek, které souvisí se zásobováním teplem se obraťte na firmu DEAS s.r.o. Praha. Provádíme také neinvazivní zemní průzkumy. Jsme poradenská a konzultační kancelář, poskytujeme služby: - v oblasti tepelné energetiky, odborné posudky - ...

Prodej a zpracování dřeva - řezivo - palivové dříví. Výroba - dřevěné parkety, podlahy.

Činnost - šití plachet, perseniků a slunečních clon.

Poradenská a konzultační činnost v energetice - porovnání cen elektřiny - porovnání odběratelů elektřiny.

Výroba, dodávka: - průmyslové nátěrové hmoty - stavební hmoty, nátěry - průmyslové čistící a odmašťovací prostředky. Provozovna: - Studénka - Nová Horka 26

Služby: - sběrna surovin - odvoz odpadu, suti Prodej: - písek - štěrk

Prodej, e-shop: - dřevěné pelety, brikety - uhlí - krbové dřevo

Služby: - činnosti v oblasti energetických služeb - návrh koncepce, realizační projektová dokumentace a ve vybraných případech i realizace opatření, která vedou k úsporám nákladů na energie nebo k úsporám energií samotných - energetika, osvětlení

Dodávka, montáž - hliníkové zábradlí. Pobočka - adresa: Na Zákopě 2a 779 00 Olomouc.

Činnost: - výroba, rozvod a dodávka tepelné a elektrické energie - instalace a následné provozování kogeneračních jednotek pro společnou výrobu elektřiny a tepla s instalovaným výkonem od stovek kWe až do jednotek MWe

Prodej, e-shop, bazar, půjčovna - ruční nářadí - malířské štětce, malířské válečky - stříkací pistole - ochranné pomůcky - barvy a stěrky.

Služby: - údržba nemovitostí - dekontaminace nákupních vozíků - provoz a údržba kotelen

Velkoobchod, maloobchod - nerezové, hliníkové a kovářské produkty - nerezové komponenty pro montáž plotů, bran, zábradlí - produkty pro umělecké kovářství - úchyty skel.

Služby: - podnikatelský portál - tankovací karty - monitoring vozidel

Služby - odvoz odpadu - komunální odpad. Prodej - písek, kamenní a mulčovací kůra.

Prodej, dodávka: - chemické materiály a elastomery - retortové saze - polychloroprenových gum - butadienstyrenového kaučuku a zinkových ingotů.