AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Kovovýroba: -ozubená kola -broušení -obrábění -zámečnické práce. Sídlo společnosti: Doležalova 1057/22, Praha 9, 190 00 Tel./fax: 203 695 260

Výroba, prodej: - klíče - bezpečnostní kování.

Plně automatická počítačem řízená betonárka. Výroba, prodej a rozvoz betonových: - směsí - písků - drtí. Zhotovení základů a desek k rodinným domům, zhotovení hrubých staveb rodinných domů. Zemní práce: Rypadlo/nakladač JCB 1CX a JCB 4CX - k dispozici lžíce 30, 45 a 60 cm - hodinová sazba: 500 Kč a 650, - Kč + DPH - doprava na ...

Přepravníky litého asfaltu a finišéry. Hutnící technika. Diamantové řezné nástroje. Zametací stroje. Náhradní díly pro čerpadla betonu. Náhradní díly na obalovny živičných směsí.

Zámečnictví: -výroba klíčů. Prodej: -kování. Železářství. Zastoupení firem: -TONA NAREX Zbirovia -KNIPEX.

Obchodní a distribuční činnost v oblasti: - vodárenství - průmyslová a farmaceutická chemie - chemie životního prostředí. Zastoupení firem: - Chemviron Carbon Belgie/USA - aktivní uhlí, antracit - Wallace & Tiernan Něměcko - UV-dezinfekce - Nalco (Aquazur, Degrémont Erpac) Francie/USA - chemikálie pro cukrovary. Výroba: - ...

Nabízíme ekologické mycí stoly, automatické odmašťovací systémy a jejich náplně, odmašťovadla, aerosoly, speciální přípravky, maziva a autokosmetiku.

TESPON s.r.o. Nástrojárna Kolín KLIENTI spadají pod ně!! Instalatérství. Vstřikovna termoplastů.

Výroba: -truhlářské řezivo. Služby: -pořez mobilní pásová pila. Výkup: -přesílená kulatina.

Zakázková výroba plechových dílů na CNC strojích: - Trumatic 5000R 3x - Trumabend V50-V230 6x - Trumatic Laser 3030 2x. Práce: - stříhání plechu, lisování, děrování - vysekávání tvarových dílů - laserové řezání - ohraňování, svařování v ochranné atmosféře - bodování, navařování a lisování spojovacích materiálů - řezání závitů - ...

Výroba, prodej: - vázací prostředky.

Těžba a zpracování drceného kameniva. Dodávky kalibrované drtě.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí: -kovovýroba -výroba mostních ložisek a dilatací -výroba před předpínacích tyčí typu CPS, HPT včetně napínání -zámečnická výroba -tryskání a žárový nástřik kovů -zinkování ocelových konstrukcí -montáže pevných i posuvných skruží -speciální montáže včetně řešení technologií provádění ...

Nákup a výroba: -pražce surové, impregnované, kolejové příčné, výhybkové, mostnice vč.dodávky protištěpných spon. -dubová dlažba včetně impregnace. Služby: -poradenství obor dřevařství -zajišťování odbytu tuzemsko, zahraničí. Export, import.

Prodáváme stavební materiál – stavebniny – cement, vápno, malty, cihly, tvárnice, polystyren, izolace, stropy, překlady, komíny, betonové výrobky, dlažby, panely, jímky, dále písek, drť, štěrk, zeminu, uhlí, brikety. Používáme vlastní nákladní dopravu – Tatra s hydraulickou rukou, Tatra sklápěč, Tatra návěs, Avia kontejner. Nabízíme služby ...

Výroba a prodej tyčí, drátů a profilů z mosazi.

Nabídka kompletních zemních prací, demolicí, odvozu suti a odpadu.

Výroba a prodej extrudovaných a litých plastových desek z polymerů PS, SAN, PMMA, HIPS, PETG, PC a SPC (dutinky).

Velkoobchod, prodej hutní materiál: - čtyřhranné svařované trubky DIN, EN - plechy za tepla válcované z měkkých ocelí k tváření za studena - plechy z konstrukčních ocelí - plechy z měkkých ocelí ke smaltování - plechy z mikrolegovaných ocelí k tváření za studena - plechy z ocelí odolných vůči povětrnostním vlivům (DIN EN 10155).

Slévárna: - odlitky z hliníkových a bronzových slitin odlévaných do pískových forem a do kokil - elektrorozvodné skříně UR4 a UR6 vyrobené z hliníkových slitin - zavařovací hlavy odlévané do pískových forem. Přijmeme: - šikovné slévače pro ruční formování.

Výroba, prodej, maloobchod: -truhlářské řezivo -stavební řezivo -hoblovaná prkna -obkladové a podlahové palubky -lišty -spojovací materiál -plotovky -OSB* desky. Naložení a doprava materiálu.

Firma Stavokomplet byla založena v listopadu 1992 s cílem poskytovat kvalitní servis v oblasti městského inženýrství, spočívající v projektové přípravě staveb, inženýrské činnosti a samotné realizaci stavby až do kolaudace, formou na klíč. Zajišťujeme provozování vodovodů, kanalizací a ČOV ve městech, obcích a průmyslových areálech. Naše ...

Internetový prodej topných panelů, fasádních omítek a penetračních nátěrů.

Prodej hutního materiálu: - ocelové trubky - profily - válcovaná a tažená ocel. Dělení materálu. Doprava materiálu po celé ČR.