AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Provozování, údržba a rekonstrukce: - teplárenské zařízení. Montáž a opravy: - elektroinstalace - měření - regulace. Velkoobchod: - topenářský materiál. Tel. 325 531 157 (dispečink rozvodu tepla)

Import, export, distribuce: - chemikálie pro chemickou, gumárenskou, galvanickou a kožedělnou výrobu.

Sklad Rynholec. Prodej: - hutní materiál - trubky - plechy

- Import a export hutních výrobků, strojů a technologických linek pro jejich zpracování včetně nástrojů a periferních zařízení - Obchodní a technická činnost související ze zadání především automobilového, strojírenského. elektrotechnického, stavebního a chemického průmyslu - Kompletní zpracování projektových zadání - ...

Našim zákazníkům nabízíme truhlářské řezivo, obkladové palubky a podlahové palubky. Zabýváme se jak velkoobchodem, tak i maloobchodem. Naše zboží si můžete zakoupit v prodejních skladech v Bořanovicích (Praha - Východ) a ve Znojmě..

Prodej chemických látek a chemických směsí

Prodej přechodových profilů a lišt, jednokotoučových strojů stripů a pomůcek pro kladení podlahovin. Pokládka koberců, lina, dlažby a PVC.

Centrum barev, lepidel stavební chemie, čistících přípravků a omítek.

Zpracování kovů. Výroba výlisků, svařenců a výtažků z nerezi, oceli, hliníku a mosazi.

Technické služby: - nákladní doprava tuzemská - prodej písků, drtí - údržba zeleně, opravy místních komunikací - pokládání zámkové dlažby, živice - sběrný dvůr, nebezpečné odpady.

Výroba ztužených plastů: - lodě - nástavby, střechy, příčky nákladních a užitkových automobilů - autodoplňky - kontejnery na topný olej, kádě, nádrže - stavební laminát.

Prodej a distribuce leteckých pohonných paliv a hmot.

Výroba - pružiny zemědělství, strojírenství

Pořez kulatiny, prodej řeziva a inženýrská činnost ve výstavbě.

Zhotovení střech a klíč. Montáž dřevěných teras.

Dodávky břidlicových obkladů, kamene a okrasných valounů.

Výroba strojního laminátu VRTM a RTM. Tvorba modelů, bazénků a skluzavek pro děti.

Prodej - přípravky pro molekulární biologii a genetiku - radiofarmaceutické přípravky pro diagnostiku a terapii.

Zpracování energetických auditů, průkazu energetické náročnosti budovy, štítku, posudku a jiných dokumentů např. ohledně zateplování budov.

Prodej: - hutní a spojovací materiál, barvy, laky a železářské potřeby.