AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Odstředivé lití zinkových slitin. Formou odstředivého lití zinkových odlitků zajišťujeme výrobu: - strojních součástí - zámkové techniky - nábytkového kování - elementů pro spojování a krytí profilů - krabičky - držáky - plotové dílce - ozdobné předměty - případně kopie historických předmětů. Tyto zinkové odlitky můžeme ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy -okenní kování -okapnice -dveřní zámky -kliky -kličky

Výroba, montáž: - dřevěné vazníky

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - rizikové kácení stromů - sekání zahrad a pozemků - výškové práce

Prodej uhlí, písků, štěrku, půjčováním kontejnerů a autodopravou.

Výroba a dodávka tepelné energie. Realitní kancelář - zprostředkování prodeje a nákupu domů, bytů, pozemků, chat a chalup.

Energetická skupina obchodující s pevnými palivy.

Uhelné sklady, prodej: - uhlí - brikety - písek, štěrk.

Velkoobchod - průmyslové a bezpečnostní kamery - elektroinstalační materiál Projekce - elektro Elektromontážní a elektroinstalační práce Výroba - elektrické rozváděče nízkého střídavého napětí do 1000 V Prodej - hutní materiál - výpočetní technika

Výroba plastových a pryžových výrobků.

Pila: -stavební řezivo -truhlářské dříví -palivové dřevo

Maloobchod, prodej, e-shop: -barvy -laky -drogerie

Dodávka: - stavební chemie - izolační materiály - přírodní a umělý kámen.

Dodávka, prodej: -uhlí -štěrk -písek -substráty

Výroba: - měděné, mosazné plechy a pásy - válcovaných a lisovaných produktů z mědi a mosazi

Stavební práce. Dodávka a prodej: - paliva zejména balená - dřevo do krbových kamen.

Výrobce tvarových pálených žáruvzdorných materiálů technologií polosuchého lisování. Výroba: - průmyslová keramika - žáruvzdorné materiály - pecní vozy - speciální pálící pomůcky.

Výroba, doprava: -štěpka Práce: -štěpkování -kácení a pořez stromů -manipulace se dřevem -sušení pilin -vyvážení dřeva a klestu

Nákup, prodej: - obiloviny - olejniny Prodej: - krmiva - stavebniny - osiva, hnojiva a agrochemikálie - pohonné hmoty