AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Mezi naši hlavní činnost patří kovářství, zámečnictví, ale také prodej led autosvětel, přívěsných vozíků nebo autopřívěsů v okolí Jihlavy a na Vysočině. Taktéž poskytujeme široký sortiment doplňkových světel nebo náhradních dílů. Výroba, kovovýroba: - LED světla - přívěsné vozíky - nápravy a díly pro přívěsy - nosiče jízdních kol (kola) ...

Distribuce, velkoobchod: - textilních přízí - technických přízí.

Prodejna barvy a laky: - malířské, fasádní - základní 3v1 samozákladové - na dřevo, ochrana kovů - laky, oleje, vosky

Kovovýroba. Výroba: -frézování duralové desky -soustružení -děrování na CNC lisu -výroba tvarovacích nástrojů -malosériová a kusová výroba -upínací přísavky. Práce: -frézování CNC (panely z Al, hliníkových plechů) -soustružení -broušení rovinné. - svařování nerezu TIG Výroba, prodej: -hliníkové panely pod foliové klávesnice.

Svařované podlahové rošty Lisované rošty Profilové rošty Zátěžové a pojezdové rošty

Výroba: - komorových sušáren dřeva a vývoj sušárenských technologií Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - impregnační prostředky - okenní a dveřní hranoly z meranti. Držitel certifikátu ISO 9001:2000 Sídlo, vedení společnosti: KATRES spol. s r. o. Kolovratská 1445 251 01 Říčany u Prahy tel: 323603942

Zpracování kamene: - žulových materiálů - přisekávání, minipomníky pro zvířata - urnové pomníky, obnova písma

Činnost: - vodovody a kanalizace - dokumentační činnost - agenda kontaktu, ekonomika - revize, investice

Palety, Gitterboxy: - výkup - výroba - prodej - pronájem - opravy - použité i nové palety EURO, STANDARD, atyp. - vedení paletového hospodářství. Prodej, výměna: - propanbutanové lahve 2kg, 10kg, 33kg - technické plyny - AIR LIQUIDE, www.airliquide.com. Autodoprava: - nákladní do 3, 5 tuny (užitkové vozy, dodávky) ...

Regulace a měření - kotelny - výměníkové stanice

Výroba: - plastová výroba - přesné výlisky z plastických hmot -lisování, tváření plastu pro automobilový průmysl a pro spotřební elektroniku - mechanické přesné výlisky z kovu - moderní technické vybavení umožňující do kovových výlisků zamačkávat další materiály (kontakty, držáky aj.).

Ráj barev a tepet. Prodej - malířské barvy, olejové lazury - tapety, bordury.

Prodej: - ekopaliva - brikety - dřevěné pelety - alternativní pelety - krbové dřevo - kotle - kamna Firma se nachází v areálu bývalých skláren Bohemia.

Truhlářství. Zakázková výroba: -nábytek -dveře -interiéry -obklady, stropy -bytové doplňky -typový nábytek. Výroba menších sérií nábytkových dílů.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře, okna Prodej: - palivové a krbové dřevo, dříví

Výroba, kovovýroba. Strojírenská: -soustružnické jednovřetenové automaty do pr. 50 mm série dílů cca 10 000 až 100 000 kusů -dokončovací automaty -klasické soustruhy -klasické frézy -výstředníkové lisy do 20 - 100 tun tlaku -hydraulické lisy -vrtací stoly uzly pro světlomety. Zámečnická výroba: -tváření plechu -sváření plechu ...

Ipides Eurocast Group. Slévárna přesného lití. Slévárenství, výroba: - přesné odlitky z oceli - přesné odlitky z litiny ze všech slitin železa, včetně legovaných Odlévání z více než 60 jakostí materiálu na bázi Fe. Povrchové úpravy. Hutní zpracování železa a oceli. Výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin.

VitiWood Nabízíme služby v oblasti zpracování, výroby a prodeje palivového dřeva.Dřevo dodáváme v regionech Jihlava, Dačice, Vranovská přehrada.

Společnost RV DŘEVO czech, s.r.o. působí jako dodavatel stavebního řeziva.

Činnost: - lom, kamenolom - těžba a zpracování kamene Kamenolom Panské Dubenky. Kamenictví.

Výroba: -zakázková -těsnění pístu, pístnice, rotační -vodící kroužky, stěrací kroužky, opěrné kroužky -těsnění pro rotační pohyb -O-kroužky, X-kroužky -ložiska kuličková, válečková, soudečková, kuželíková, CARB, kloubová, kluzná, příslušenství -ucpávkové šňůry, akrylosyntetické těsnění, aramidové, bavlněné, grafitové, teflonové -izolační ...

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.

Prodej - elektromateriál. Distribuce a rozvoz zeleniny. - dodávková autodoprava. Prodej - palivové dřevo.

Velkoobchod, výroba, prodej: -základních anorganických chemických látek -výroba jiných základních organických chemických látek -pesticidy.