AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Kvalitní materiál pro nábytkářský průmysl dodává a zpracovává společnost VAREX CZECH, s.r.o. z Polné. Zabýváme se malosériovou a velkosériovou výrobou, CNC strojním formátováním dílců, kterými zásobujeme výrobce po celé České republice. Zpracováváme MDF, HDF, DTD, laminované desky a jiný materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - hutní a spojovací materiály - stavební řezivo. Zámečnické práce. Řezání profilů: - plamen, pila.

Prodej svařovaných kari sítí, betonářské oceli. Ohýbání betonářské oceli.

Společnost JILANA, a.s. vyrábí, inovuje a prodává širokou řadu produktů v oblasti netkaných a technických roun. Naše síla je v neustálém zdokonalování roun a jejich vlastností, i výzkumu a vývoji nových lepších materiálů pro splnění i těch nejnáročnějších požadavků odběratelů. Přidejte se k nám a nabídněte svým zákazníkům ty nejlepší špičkové ...

Prodej řeziva. V sortimentu naleznete trámy, fošny, latě a prkna. Vyrábím škrábané kuláky, půlkuláky, probírky a prořezávky.

Společnost viamat s.r.o. se zaměřuje na prodej a rozvoz stavebního materiálu, štěrku a drtě.

Výroba a prodej zinkovaných roštů na míru. K dispozici jsou rošty skaldem, ale vyrábíme i na zakázku dle požadavků klienta.

Prodejem použitých pneumatik na zemědělské, stavební, či speciální stroje se zabývá společnost Ing. Josef Kamaryt se sídlem v Telči. Koupíte zde pneumatiky a disky ve velice dobrém stavu. Prodáváme pelety z biomasy.

Výroba, služby. - kovoobrábění, frézování - opracování dřeva, plastů - CNC soustružení se zaměřením na automobilový průmysl - obrábění, vrtání - zpracování hutních materiálů, plastů - brusičské práce.

Lom. Těžba, zpracování kamene: -štěrkodrť, štěrk -dlažební kostky -odseky od kostek -přírodní dlažby -haklíky, štípané hranoly -lomový kámen pro soklové zdivo -krajník silniční -prvky zahradní architektury -pamětní kámen -prvky zahradní architektury. Služby, práce: -autodoprava IVECO EUROCARGO ML 90E17, nosnost 4, 8 t, LIAZ ...

Firma Břetislav Kocián - tesař-památkář již od roku 1999 nabízí své zkušenosti v oboru tesařském v ČR i v zahraničí se zaměřením na opravy a rekonstrukce roubenek a roubených staveb, historických a památkově chráněných objektů. Práce: -tesařské -pokrývačské na rekonstrukci roubených staveb -opravy, rekonstrukce historické a památkově ...

Výroba, dodávka: - komodity - olejniny, obiloviny, technické oleje, tuky - krmiva - energetické doplňky, šroty, oleje, tuky - ČOV, BIOPLYN - substráty, methanol, glycerinové vody - laboratorní výzkum a vývoj Dále: - jeřábnické práce, autodoprava - půjčování nádrží a další skladovací služby.

Prodej: - palivové dřevo. Služby: - rizikové kácení - výkup lesa - těžba dřeva - zimní údržby - ruční výkopové práce - doprava.

-doprava lihu -lihové výrobky -přeprava lihu -zušlechťování lihu -nemrznoucí kapalina -nemrznoucí směs -teplonosné kapaliny -nemrznoucí kapalina do topných systémů -nemrznoucí kapalina do chladících systémů - nemrznoucí kapalina do slunečních kolektorů -nemrznoucí kapalina do tepelných čerpadel -glykolové nemrznoucí ...

Výroba, poradenství, dodávka, distribuce do celé ČR ložiska pro: -servis a opravu strojů i zařízení -domácích spotřebiče, gufera, lepidla a maziva. Ložiska valivá: - kuličková - kuželíková - soudečková - válečková - jehlová. Kluzná ložiska: - axiální podložky s vrstvou PTFE (A..KU) - celobronzové přírubové zakružované ...

Dřevovýroba, pila, nabídka, dodávka: -stavební, truhlářské řezivo -paletové přířezy. Výrobní sortiment: -střešní a stavební latě, prkna, fošny -hranoly pro střešní konstrukce -palubky a podlahovky -dřevěné brikety -zahradní domek na nářadí -zahradní domek velký.

Dodavatel, prodej: -průmyslová maziva. -chemie -tiskařské barvy.

Dodávka, prodej, velkoobchod: -kovové a plastové obloukové kryty ACHENBACH pro pásové dopravníky, dopravní mosty, kryté cesty pro transport materiálu, cesty pro pěší a další využití -rovné plechy z vlnitýcha trapézových profilů včetně sendvičových panelů pro veškeré typy opláštění staveb, stropy a montované haly -obloukové plechy z vlnitých ...

Prodej: -zemědělská technika, stroje -JCB traktory, EBERHARDT, BREVIGLIERI, LEMKEN, HAFFIA, MATERMACC, EINBOCK, FELLA, KRONE, ARCUSIN, ELHO, GEHL, INUMA, RAUCH, TIM, GAMBETTI BARRE, WUHLMAUS, ZDT Nové Veselí -náhradní díly -oleje, maziva SHELL -filtry WOODGATE -pneumatiky PIRELLI, GOOD YEAR, MICHELIN, TAURUS -ložiska -SKF -pístní ...

E-shop - hnojiva - závlahové systémy - ventilace - osvětlení - měřící přístroje - prostředky na úpravu vody.

Společnost Moravské kovárny, a.s. se specializuje na na výrobu zápustkových výkovků z oceli tvářených za tepla pro automobilový průmysl, stavební průmysl, drážní techniku, zemědělské a stavební stroje. Dále disponujeme nástrojárnou, která je vybavena nejmodernějšími obráběcími stroji. Sídlíme na adrese Hruškové Dvory 44, Jihlava. Výroba, ...

Služby: - zajištění dodávky hydraulických prvků od všech významných výrobců - zpracujeme konstrukční návrhy hydraulických okruhů, poradenství - servis, oprava rozvaděčů i ostatních hydraulických prvků firem JIHLAVAN, HYRO (bývalé ZTS Brno) aj. - blesková montáž zakázkových rozvaděčů z produkce Jihlavan a Hydrocontrol.

Služby: - prodej uhlí, písku, štěrku - pevné paliva - kostka, ořech, brikety - rovnané dřevo ze sušárny

Firma Ing. Radka Vintra RV DŘEVO -se specializuje na stavební dřevěný materiál a poskytuje stavební, hoblované a truhlářské řezivo, OSB desky, palivové dřevo a další doplňkové služby po celé Vysočině. Mezi široký sortiment firmy RV DŘEVO patří: - řezivo - stavební, hoblované, truhlářské - palivové dřevo a další.