AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Tkalcovna UNIQUE Textiles, s.r.o. z regionu Kroměříž se zaměřuje na výrobu a prodej technických tkanin a výztuží především ze skleněného vlákna. Vyrábíme skelné tkaniny z příze, hybridní tkaniny, rovingové a skelné výztuže, pásky. Dodáváme i kombimateriály na přání zákazníka. Vyrábí se vpichováním různých typů tkanin ve 2-3 vrstvách. Od roku ...

Dřevovýroba. Pilařská výroba. Zpracování dřeva - pila. Výroba řeziva. Pořez dřeva.

Internetový obchod, eshop, prodej: - profi štětce - válečky - držáky na váleček - montérky a pracovní kalhoty. Maloobchod, prodej: -kartáčnické výrobky -lepidla -tmely -malířské a natěračské potřeby.

Dodávky truhlářského řeziva, stavebního dřeva, hoblovaných bukových polotovarů, štípaného palivového dřeva a dřevěných briket.

Bioplynová stanice Žitín - výroba zelené energie.

Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Firma ŘEMPO VEGA, s.r.o. Kroměříž-Zlínský kraj provozuje eshop kde najdete nejširší výběr ochranných pracovních pomůcek OPP, pracovní oděvy, obuv a další sortiment jako čistící a dezinfekční prostředky, sortiment hygieny, nářadí, technické materiály, potřeby pro domácnost, zahradu, obalové materiály i kancelářské potřeby nebo bytový textil. ...

Výroba a montáž střešních vazníků. Pokrývačské práce. Ploché i šikmé střechy rodinných domů a průmyslových objektů, a to včetně kompletních klempířských prací. Klempířské práce: - opravy plechových střech - oplechování oken, dveří, komínů, parapetů apod.

Realizace: - luxusní dekorativní stěrky a podlahy. Prodej: - doplňkového materiálu k podlahám a stěnám. Míchací centrum.

Zpracování plastů, distribuce fóliových materiálů.

Výroba, velkoobchod, prodej, export: -pilařská a impregnace dřeva -sušení dřeva specializace na modřín -výroba modřínové spárovky -lepené konstrukční modřínové hranoly do 13, 5m -podlahovky -palubovky -lišty -krovy: -impregnace krovů dle požadavku -truhlářské řezivo, řeziva -paletové přířezy -obalový materiál. Služby, ...

Širokou škálu plechových střešních krytin a trapézových a tabulových plechů vyrábí a prodává společnost STATO střechy s.r.o. v Kroměříži. Zabýváme se výrobou, dovozem a prodejem kvalitních plechových střešních krytin, trapézových plechů, okapových systémů.

Zákazníkům po celém světě poskytujeme komplexní servis při výrobě plastových komponentů. Hlavní činnosti jsou: - vývoj výrobků, - konstrukce, výroba a servis vstřikovacích forem, - sériová výroba plastových dílů a komplexních plastových modulů.

Řešení pro spojování PE potrubí, přístroje pro automatické spojování na tupo, stroje pro spojování elektrickým tavením, mechanické spojky a bazénové technologie. Výroba: - PE elektrotvarovky, tvarovky na tupo - Svářečky na PE a příslušenství - PVC tvarovky, ventily - PP svěrné spojky a ventily - PP navrtávky a šroubení - Lepidla a ...

Demolice, recyklace. Pronájem kontejneru. Autodoprava Prodej, rozvoz. - štěrk, písek a kamenivo. Sídlo: - 752 01 Kojetín, Dr. E. Beneše 527.

Zemní, výkopové práce: - traktor bagr - terénní úpravy, výkop sklepů, septiků, bazénů, zahradní jezírka, základových pásů - příslušenství lžíce 40, 60, 90 a naklápěcí svahovka - mini bagr - nepošlape trávu, nezničí trávník, všude se vejde - příslušenství lžíce 20, 30 a svahovka Autodoprava: - 1, 6t multicara, 5t kontejner pro odvoz ...

ATYP stolařství, s.r.o. Zdounky realizuje zakázky po celé republice, včetně Prahy a okolí. Zakázková výroba nábytku na míru se týká většiny zakázek. Vyrábíme interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice. Zaměřujeme se na výrobu atypického nábytku. Nábytek vyrobíme do bytů, domů, kanceláří, ...

Naše firma MALCOLOR s.r.o. vymaluje váš byt, dům či pracoviště. Nabízíme širokou škálu interiérových, dekorativních a fasádních barev a materiálů včetně namíchání barvy dle vašich požadavků. Zajistíme veškeré malířské a natěračské práce, tapetování, protipožární nátěry. Barvy, laky, velkoobchod, maloobchod, prodej, kolorovací centrum: ...

Maloobchod, prodej: - laky, lazury, mořidla, vosky, oleje - tmely polyuretanové, akrylátové - fasádní, interiérové, dekorativní barvy, laky. Práce: - malířské, malby, malování - míchání: - barev syntetických, vodou ředitelných, lazury, fasády a primalexy - barevných odstínů barev, laků a omítek na počkání. Poradenský servis.

Vyýroba psích známek pro obce, města. Známky vyrábíme z leštěné mosazi nebo eloxovaného duralu.

Výroba: -zábradlí -příčky -sloupky -madla -nábytkové nohy -atypické soustružené výrobky -bytové doplňky.

Zakázková výroba, prodej, export: -jednoúčelové a speciální stroje -šneková kola -dílce, komponenty -ozubených kol -soustružení -frézování -broušení -kalírna -tepelné zpracování kovů. Prodej: -hutní materiál.

Lakování dřeva i jiných materiálů: - provedení ve vysokém lesku, pololesku i matu.

Zakázková výroba, prodej: -plastové výrobky pro průmysl /převážně strojírenský/ -materiál: -ultravysokomolekulární polyethylen PE UHMW 1000, PE 500, PE HD, PA 6, POM aj. -plastových polotovarů -výrobky a polotovary dle výkresové dokumentace zákazníka: -tyče, desky, hranoly, pouzdra, podložky, kroužky, těsnění, lišty, řetězová vedení atd.

Společnost Vodovody a kanalizace Kroměříž, a.s. zajišťuje provozování vodovodů a kanalizací a také dodávku pitné vody. Dále mezi naše služby patří zřizování vodovodních přípojek, vytyčení vodovodu, napojení na kanalizaci, čistění kanalizací, rozbory vod a také autodoprava. Sídlo firmy se nachází na adrese Kojetínská 3666/64, Kroměříž. Vodovody ...