AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dodávky: - energetických celků/energetické celky: - úsporná energetická opatření - měřící a regulační systémy AISYS, WinTherm, ASTROLIGHT.

Hlavním oborem společnosti Metalšrot Tlumačov a.s. je ekologická likvidace autovraků a technologických celků. Jsme také Vaším partnerem pro výkup železa, barevných kovů, provádíme recyklace odpadu a zabýváme se i následným prodejem upraveného kovošrotu, železného šrotu i barevných kovů. V lokalitě Zlín, Zlínský, Olomoucký kraj máme kromě ...

Stavební a obchodní společnost. Práce: - stavební, zednické - rekonstrukce - bytové jádra - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - fasády Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Sídlo: - Svárovec 921, Zlín-Malenovice 76302.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -lepidla, ředidla, tmely Siga -tónovací studio -het - pelachrom -teknos.

Kalírna. Práce: -chemicko-tepelné zpracování kovů: -kalením -cementováním -zušlechťování -žíháním -karbonitridace s následnou oxidací -iontová nitridace -černění oceli -kontrola tvrdosti, metalografické výbrusy -rovnání -tryskání.

Kovovýroba: -přepravní konstrukce pro převoz a manipulaci -stojany a zakladače pro bedny se sklem -vozíky určené zejména pro manipulaci skel a oken pro sklenáře -technika do hal pro sklenářský průmysl. Dovoz, import, prodej: -těsnící a izolační materiály pro použití v průmyslu.

Společnost AP Solutions s.r.o. nabízí široké spektrum služeb v oboru informačních a telekomunikačních technologií. Nabízí dodávku hardware, software, audio i video techniky, marketingové služby i poradenství v oblasti optimalizace energií. Najdete nás ve Zlíně, ulice Václavská. Služby v oblasti IT: - dodávka hardware, software - antivirové ...

Společnost VHB plus s.r.o. se specializuje na opravy strojních celků a technologických zařízení, dále na prodej hutního materiálu, výrobu a montáž potrubí či ocelových konstrukcí. Provádíme generální, střední i běžné opravy technologických celků, které se používají v gumárenském a plastikářském průmyslu. Veškeré opravy zajišťujeme přímo v ...

IDEAL TRADE, spol. s r.o. je obchodně výrobní firma. Prodáváme, dovážíme a distribuujeme nábytkové a bytové doplňky, kuchyně a kuchyňský nábytek, sedací soupravy, ložnice, obývací stěny, zábradlí, ploty, brány, vrata, pletiva, potrubní systémy a šroubení pro rozvody. VELKOOBCHOD, PRODEJ, DOVOZ, IMPORT Nábytkové doplňky, vybavení kuchyní, ...

Společnost SVARMETAL s.r.o. se sídlem ve Skotnici má distribuční sklad v Otrokovicích. Máme široký sortiment nářadí a příslušenství nejen pro profesionály, ale také kutily. V sortimentu určitě nechybí kvalitní produkty značky Kowax, spojovací materiál, technické plyny, svařovací technika, svářečky a další potřeby ke svařování. U nás naleznete ...

Stavebniny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební a zdící materiály - komínový systém SCHIEDEL - tepelné izolace, hydroizalace - betonářská ocel - hutní materiály - kanalizační roury - betonové výrobky, dlažby - sypké materiály. Autodoprava, doprava, přeprava: - nákladní vnitrostátní.

Technické služby města Vizovice. Sběrné místo nebezpečných odpadů a sběrné suroviny - Štěpská ulice: -papír, kovy, možnost uložení velkoobjemového odpadu -rozpouštědla, barvy, kyseliny, zásady, lepidla a pryskyřice, oleje a tuky, fotochemikálie, pesticidy, zářivky a jiný odpad obsahující rtuť, baterie a akumulátory, ...

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, prodej: - stolařské a truhlářské materiály, stolařského a truhlářského materiálu - velkoplošných materiálů - velkoplošných laminovaných desek (KRONOSPAN Jihlava, Fundermax, Thermopal, EGGER) - dřevovláknité desky (surová DTD, dýhovaná DTD, MDF surová) - překližka, překližek, překližky - laťovka, ...

Plastové regranuláty PA 6, PA66, PP, LDPE, HDPE, PP EPDM, PP T, PP GF30, ABS, PC/ABS.

Výroba a prodej, eshop : - magnetická folie - magnetické pásky - magnetických separátorů - neodymových magnetů, čoček a folií.

Dřevovýroba Prodej palivového dřeva Výroba: - přepravních palet. - lešenářských podlážek.

Výroba, prodej, dodávka, velkoobchod, poradenství: -lepidla obuvnická, galanterní čalounická -ředidla, -čistících prostředků obuvi -tužinky -čalounické usně kůže.

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s r.o. Zlín se specializuje na zpracování plastových odpadů, věnuje se recyklaci plastů a výrobě plastových regranulátů a dalších výrobků. Dodává také spolehlivé technologie do výrobních linek - magnetické separátory, potrubní systémy Jacob, odlučovače a detektory kovů, pásové a šnekové dopravníky, odprašovací ...

Společnost POLYDESIGN Zlín se zabývá výrobou stojánků z plexiskla a potiskem dřeva, plastů, skla. Zakázková výroba: -plexisklové stojánky pro reklamní účely. UV tisk ve vysokém rozlišení. Potisk pevných, deskových materiálů: - dřevo, plasty, sklo - reklamní předměty všeho druhu. Laserové řezání, ohýbání, lepení plastů - různé ...

Výroba rozvaděčů a tlumivek. Provádění kompenzace jalové energie, filtrace energetického rušení, výchozí a periodické revize. Opravy transformátorů.

Prodej: - dřevěné brikety Ekobriko - univerzální použití pro všechny druhy topidel, vhodné pro kotle na dřevo i uhlí, pro otevřené krby a krbové vložky i pro kachlová kamna. - dřevěné pelety do speciálních kotlů a krbů s automatickou regulací, přizpůsobených pro topení peletami - palivové dříví. Sklad - Zlámanec.

Výroba, prodej: - ohýbačky plastových desek a fólií - vakuové tvářecí stroje - odlévání prototypových a malosériových plastových dílů.

Slévárna. Výroba, dodávka: - odlitků: -z uhlíkatých a svařitelných legovaných ocelí -z šedé litiny (tvárná šedá litina) -slitiny hliníku, mědi, bronzu. -odlévání kovů.