Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Posláním občanského sdružení je přispívat k osvětě v otázce péče a života zdravotně postižených osob a jejich rodin. Podporování sociálního programu a odkazu mezinárodních úmluv o právech dítěte a postižených osob.

Spolek Přátelé Vrbenska: - občanské sdružení jehož cílem je rozvoj a zachování kulturních tradic města Vrbna pod Pradědem - pořádáme výchovné, kulturní a zábavné akce pro veřejnost a rodiny s dětmi.

Sledujeme pro Vás vše podstatné z oblasti účetnictví a daní! V případě zájmu o členství ve Svazu účetních vyplňte přihlášku na našem webu. Roční příspěvek činí 330, - Kč. Členům poskytujeme slevy na všechna školení, semináře, rekvalifikační kurzy, apod. Lze uzavřít pojištění profesní odpovědnosti. Místa konání školení: - Harmony Club ...

Sdružení na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opuštěným nebo jinak sociálně ohroženým dětem.

Občanské sdružení - historie a obnova tradic na Osoblažsku

Sdružení dopravců: -vnitrostátní i mezinárodní nákladní doprava -osobní silniční doprava. Centrála: -Nad Sokolovnou 117/1, 147 00 Praha 4 -tel.:241 040 111.

Český červený kříž. Služby: - humanitární - záchranné - sociální. Organizace a podpora sociální a zdravotní výchovy mládeže.

Česká asociace ocelových konstrukcí: - rozvoj oboru ocelových konstrukcí.

Provoz nízkoprahového centra pro děti a mládež Bunkr, o. s. je nestátní nezisková organizace (občanské sdružení), která byla založena v lednu 2003.