Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
ASOCIACE PRO URBANISMUS A ÚZEMNÍ PLÁNOVÁNÍ ČR Zpracování: -územně plánovací dokumentace (územní plánování) -urbanismus. Služby: -projektování, projekce.

Česká lékařská komora. Okresní sdružení lékařů Zlín.

Národní institut pro integraci osob s omezenou schopností pohybu a orientace České republiky.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor. Hasiči. Sbor dobrovolných hasičů.

Občanské sdružení PRO využití odkazu Jiřího Hanzelky a Miroslava Zikmunda

Sdružení sjednocující hráče počítačových her Sdružení sjednocující hráče počítačových her

Organizace a pořádání - vědecká sympozia Veřejně prospěšné služby - podpora spolupráce mezi odbornými vědeckými společnostmi - organizace a pořádání vědeckých sympozií - spolupráce a navazování kontaktu se zahraničím - podpora mezioborového výzkumu v oblasti metabolického onemocnění skeletu Veřejně prospěšné služby - ...

Sdružení - přispívání k ochraně podmořského světa, zaměřené na kriticky ohrožené druhy mořských želv

Sdružení - rozvoj občasnké společnosti

Centrum denních služeb PRO osoby se zrakovým postižením