Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Charitativní služby. Domovy. Ústavy. Zdravotnické zařízení. Sociální služby. Služby zaměřené na podporu rodiny a jiných služeb či zařízení Pořádání sbírek a humanitárních akcí za účelem promoci potřebným u nás i v zahraničí.

Domov pro seniory s kapacitou od 1.3.2015 = 62 míst. Domov se zvláštním režimem s kapacitou od 1.3.2015 = 104 míst.

Benjamín, příspěvková organizace provozuje domov se zvláštním režimem a 3domovy pro osoby se zdravotním postižením.

Hospic Frýdek - Místek, p.o. poskytuje kvalitní a komplexní paliativní péči klientům v terminální fázi jejich onemocnění. Naše zařízení disponuje 27 lůžky pro poskytování péče klientům v terminální fázi jejich onemocnění, 8 lůžky pro poskytování odlehčovacích služeb a 9 lůžky pro poskytování sociálních služeb. Naleznete nás na adrese I. J. Pešiny ...

Nízkoprahové zařízení PRO děti a mládež

Posláním společnosti Spirála Ostrava, z.ú. je zvýšení uplatnitelnosti lidí s duševním onemocněním v běžném životě a zmírnění stigmatizace duševního onemocnění.

Společnost PRAPOS, z.s. se snaží o rovnoprávné postavení občanů se zdravotním postižením ve společnosti a jejich integrace formou profesní přípravy a pracovního zařazení.

Domov pro seniory Kamenec poskytuje osobám se sníženou soběstačností, zejména z důvodu věku, podporu při zajištění důstojného způsobu života s důrazem na individuální potřeby. V těžkém období nemoci a odchodu nabízí pomoc profesionálů. Základní činnosti: - poskytnutí ubytování a stravování, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní ...

Potravinová banka v Ostravě, z.s. má za cíl eliminovat plýtvání potravin, pomáhat s odstraňováním chudoby a hladu.

Asociace Pracovních Agentur (APA), založená roku 2001, je neziskovou nepolitickou profesní organizací sdružující agentury práce, převážně poskytovatele dočasné pracovní výpomoci (temporary help). Podmínkou členství v APA je povolení GŘ ÚP ČR ke zprostředkování zaměstnání, přistoupení k Etickému kodexu APA a dodržování Stanov APA.

Služby: - pomoc potřebným, zejména opuštěným dětem, dětem z dysfunkčních rodin, lidem v krizi, obětem domácího násilí, sociálně znevýhodněným rodinám, pěstounským rodinám, zdravotně postiženým, nemocným, seniorům Dobrovolnické centrum Krizové centrum - pomoc a podpora obětem a svědkům domácího násilí Pronájem tělocvičny.

Hlavní činností Společnosti pro ranou péči, pobočka Ostrava, je poskytování sociální služby ranné péče. Věnujeme se také realizaci rozvojových projektů a zvyšování informovanosti odborné i laické veřejnosti o problematice života dětí s postižením.

Galaxie centrum pomoci z.ú. zajišťuje chráněné bydlení pro osoby s mentálním postižením v Karviné - denní stacionář a odlehčovací služba.