Obec Puclice

Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Česká asociace ocelových konstrukcí: - rozvoj oboru ocelových konstrukcí.

Organizace pro děti a mládež. Volnočasové aktivity, výlety, letní tábory.

Zájmové sdružení PRO děti a mládež se zaměřením na táborové dobrodružství

Základní organizace odborového svazu DOSIA. Odborová organizace.

Zachovávání, rozvoj a propagace kultury, vědy a výzkumu na území Moravskoslezského kraje, Provozování prohlídkové trasy Národní kulturní památky Dolní Vítkovice (NKP), Malého světa techniky U6 a největšího hornického muzea v ČR Landek Park. Pořádání a vytváření technických podmínek pro kulturní, výchovné a vzdělávací akce, zejména trvalé ...

Středisko volného času. - výchovná, vzdělávací, zájmová, osvětová, táborová a tematická rekreační činnost pro děti, žáky a studenty, pedagogické pracovníky, popřípadě další osoby. -velký výběr kroužků pro děti (tělovýchova, estetika, pohybové kroužky, společenské vědy)

Sdružení zdravotně postižených. Léčebné a sociální rehabilitace zdravotně postiženým civilizačními chorobami.

Církev římskokatolická: - kostel - fara, farní úřad.

Sportovní a kulturní aktivity pro všechny věkové kategorie se zaměřením na všestrannost, sportovní gymnastiku, vzpírání, voltiž, tanec, míčové sporty a další.

Zájmová organizace sdružující zájemce o sportovní, technickou, rekreační, osvětovou a kulturní činnost v oblasti vodáckých disciplín a ochrany životního prostředí.

Nabídka pomoci seniorům při jejich zapojování se do společenských aktivit. Občanské sdružení.