Obec Puclice

Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Městský úřad Třebovice. Katastrální území se rozkládá nad soutokem Odry a Opavy, tj.největších řek Severní Moravy.Tyto řeky stvořily historii vzniku i bytí do současnosti. Průchod jantarové stezky přes Třebovice od Baltu přes Moravu na jih Evropy nahradily toky energetických médií ve všech formátech.To je současnost kdysi idylické vísky, kde ...

Společnost ČMELÁČEK PARTNERS s.r.o. je centrum pro mentální handicap. Provoz denního stacionáře, klub rodičů a přátel postižených dětí.

Český červený kříž. Charitativní a humanitární organizace. Poskytuje zdravotnické, záchranné, sociální a humanitární služby, organizuje a podporuje sociální a zdravotní výchovu mládeže.

výkon soudnictví dle zák. č. 6/2002 Sb.

MOMENT Česká republika, obecně prospěšná společnost zajišťuje dobrovolnictví neziskovým organizacím formou dlouhodobé, pravidelné podpory nebo jednorázovými dary.

Prodej: - ručně malovaný porcelán, sklo, vizitkáře - ručně malované hedvábí a výrobky z něj - smaltované šperky - tkané koberce - suché vazby. Podpora lidí se zdravotním postižením v oblasti zaměstnanosti, rozvoje jejich schopností, dovedností a znalostí za účelem dosažení jejich nejvyšší možné formy zaměstnání, podle jejich možností a ...

Občanské sdružení zaměřené na sociální péči o společensky nepřizpůsobené skupiny obyvatelstva.

DLAŇ ŽIVOTU poskytuje aktivity pro rodiny s dětmi, provozuje Dům Hamry, kde poskytují ubytování těhotným ženám a matkám s dětmi do 7 let v tíživé situaci. Nabízíme jim zázemí a poradenství.

Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, z. s. zajišťuje provoz klubu Stonožka Ostrava - sociálně-terapeutické dílny, klubová volnočasová činnost.

Krajské středisko sociálních služeb pro nevidomé a slabozraké. Sociální služby: Odborné sociální poradenství Průvodcovské a předčitatelské služby Sociálně aktivizační služby pro seniory a občany se zdravotním postižením. Podrobnější informace na www.tyflocentrum-ova.cz.

Stará Ves nad Ondřejnicí ležící v okrese Ostrava v Moravskoslezském kraji a rozkládá se podél říčky Ondřejnice. Z původní malé vísky zvané Bruneswerde vyrostlo v 16. století sídelní místo slezského rodu Syrakovských, v 21. století pak velká vesnice s více než 2.600 obyvateli. Největší stopu v dějinách obce zanechal slezský rod Syrakovských z ...

Posláním společnosti Spirála Ostrava, z.ú. je zvýšení uplatnitelnosti lidí s duševním onemocněním v běžném životě a zmírnění stigmatizace duševního onemocnění.

Společnost PRAPOS, z.s. se snaží o rovnoprávné postavení občanů se zdravotním postižením ve společnosti a jejich integrace formou profesní přípravy a pracovního zařazení.

Domov pro seniory Kamenec poskytuje osobám se sníženou soběstačností, zejména z důvodu věku, podporu při zajištění důstojného způsobu života s důrazem na individuální potřeby. V těžkém období nemoci a odchodu nabízí pomoc profesionálů. Základní činnosti: - poskytnutí ubytování a stravování, - pomoc při zvládání běžných úkonů péče o vlastní ...