Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1381. Obec se nachází v nadmořské výšce 245 metrů. Na území žije 310 obyvatel. Každý rok se zde koná Rockové léto organizované místním sportovním klubem.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1486. Obec se nachází v nadmořské výšce 252 metrů. Na území žije 352 obyvatel.

Obecní úřad. První písemná zpráva pochází z roku 1352. Obec se nachází v nadmořské výšce 284 metrů. Na území žije 47 obyvatel.

Péče o chráněná území PR Habrov a PP Ptačí ostrovy. Mezi naše osvětové akce patří besedy a diskuze na témata ze životního prostředí např.v Muzeu barokních soch v Chrudimi. Účastníme se celostátní kampaně Ukliďme Česko a nebo Dne dobrovolníků a Dne Země. Jsme spoluzakladateli KONEP Pardubice. Mezi další náplň patřil před lety i městský ...

Městský úřad Slatiňany Město Slatiňany naleznete v malebném kraji na úpatí Železných hor 4 km jižně od okresního města Chrudim. První písemná zmínka o Slatiňanech pochází z roku 1294, kdy zde na skalnatém ostrohu nad řekou Chrudimkou stála pouze dřevěná gotická tvrz. Jejím vlastníkem byl zřejmě František za Slatiňan. -starosta MVDr. Ivan ...

Služby - hlídání dětí - služby pro rodinu a seniory - odvoz a doprava osob - soukromá mateřská škola - rehabilitační cviky - hodinový manžel - instalatérské, malířské a zahradnické práce.

Domov seniorů - kapacita 87 lůžek - 23 jednolůžkových pokojů - 32 dvoulůžkových pokojů - pokoje vybavené bezbariérovým sociálním zařízením se sprchou - ošetřovatelská a zdravotní péče

Nabízíme - sociální a zdravotnické služby seniorům

Sdružení: -aktivní činnost při ochraně přírody

Občanské sdružení: - pořádání hudebního festivalu CHRUDIMSKÝ ZVONEK