Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Policie ČR - okresní ředitelství Chrudim

Zajišťování pečovatelských služeb o seniory, provoz domů s pečovatelskou službou, nabídka péče v domácnostech.

Činnost: - propagační, dokumentační, výzkumná a výchovná v oblasti ochrany přírody a krajiny a praktická péče o ekosystémy a jednotlivé druhy živočichů a rostlin v regionu Železných hor.

Služby: - poradenské a konzultační služby v zemědělství, potravinářství a lesnictví.

Charitativní ošetřovatelská a pečovateská služba v rodinách.

Nabízíme dětem a mládeži pravidelnou činnost, nebo jednorázové akce. Pořádáme kroužky, kluby, besedy, přednášky, kurzy, výlety, exkurze, výstavy, víkendové akce, letní tábory a soustředění.

Hasiči. - hasický sbor města Chrudim - místní výjezdová jednotka

Šermířská a divadelní společnost Pořádá - akce s historickou tématikou turnaje, trpné právo, průvody, pohádky

Pořádání - sportovní akce Občanské sdružení - pořádání volnočasových aktivit - rozvoj zájmové činnosti - pořádání kulturních, vzdělávácích a sportovních akcí Pořádání - kulturní a společenské akce

Vydávání - křesťanská vzdělávací literatura Spolek PRO šíření Křesťanské vzdělávací literatury

Občanské sdružení PRO práci s dětmi a mládeží