Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Obec Kunčice se nachází v malebné krajině v okrese Hradec Králové a v jejím okolí se rozkládá šest rybníků. První písemná zmínka o vsi pochází z roku 1382. V současné době mají Kunčice 381 stálých obyvatel. V blízkosti obce se nachází krásný zámek Hrádek u Nechanic nazývaný také malá Hluboká. Neváhejte a přijeďte se k nám podívat.
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Občanské sdružení Společnost pro logoterapii a existenciální analýzu (SLEA, z.s.) se od roku 1998 věnuje vzdělávání v psychoterapii.

nezisková organizace, která vznikla v roce 1999 s cílem podpořit rozvoj současného tance a souvisejících uměleckých oborů v České republice. SE.S.TA realizuje mnoho různorodých aktivit nejen pro vysoce profesionální účastníky a diváky, ale i pro široké publikum a pro děti. Hlavním záměrem organizace je pomáhat současnému tanci zapojit se do ...

Sdružení zabývající se celoživotním dílem Národního umělce Františka Tröstera

Sdružení pro osoby postižené syndromy chromosomální instability.

Občanské sdružení - sdružuje odborné pracovníky ze škol a školských zařízení v České republice, kteří se věnují edukaci dětí a mládeže s tělesným postižením, chronicky oslabených a nemocných, s cílem podporovat ucelenou rehabilitační péči o tyto děti a žáky

Služby pro české profesionální sportovce: - zajištění zázemí - kompletní poradenský servis - pomoc při řešení mimosportovních povinností a obchodních aktivit.

Společnost se zabývá pěstováním tradic v rámci působení význačného prvorepublikového státníka za Agrární stranu Antonína Švehly.

Občanské sdružení Romea je dobrovolná nevládní nezisková organizace sdružující romské a neromské občany, jejichž primárním cílem je podpora boje proti rasismu, rozvíjení dodržování lidských práv, napomáhání k rozvoji demokracie a tolerance ve společnosti.

Sdružení PRO správu družstevních domů. Specializujeme se: na poskytování služeb pro družstva, bytová družstva a společenství vlastníků.

Institut preventivní rehabilitace - nestátní zdravotnické zařízení. Rehabilitace: - prevence - rehabilitace - fyzioterapie - fyzikální terapie.

Sdružení železničních zákazníků - zajišťujeme hájení zájmů železničních zákazníků.

Neziskové, nevládní občanské sdružení: - rozvoj zemědělského podnikání mladých lidí - rozvoj a propagace venkova - vzdělávací, poradenská činnost.