Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

ParaCENTRUM Fenix, z. s. se zaměřuje na pomoc lidem s poškozením míchy a jejich blízkým vyrovnat se s touto situací.

Zdravotní a sociální péče pro sociálně slabé skupiny, pomoc zdravotně postiženým.

Nadační fond Modrá kotva se zaměřuje na získávání zdrojů pro podporu výzkumu a zkoušky nových protinádorových vakcín.

Rodinná pohoda, o.s. se zaměřuje na odlehčovací a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a seniory a půjčování kompenzačních pomůcek.

SOZE je nevládní nezisková organizace, jejímž posláním je poskytování pomoci uprchlíkům a dalším kategoriím cizinců, přicházejících do České republiky. Tato pomoc spočívá v bezplatném právním, sociálním a psychologickém poradenství, v realizaci volnočasových a vzdělávacích programů a v komplexní sociálně-právní asistenci dlouhodobě usazeným ...

Obecně prospěšná společnost, která pomáhá nevidomým a slabozrakým lidem překonávat důsledky těžkého zrakového postižení a zvyšovat kvalitu jejich života.

Nadační fond Veronika se zaměřuje na pomoc pro osoby s tělesným nebo mentálním postižením.

Nadační fond Kociánka se zaměřuje na pomoc se vzděláním a sociální rehabilitací dětí i dospělých se zdravotním postižením.

Nadace Dětem z Vilšan se zaměřuje na pomoc dětským a obdobným domovům a sociálním zařízením.

Společnou cestou s námi z.ú. se zaměřuje na pomoc a podporu zdravotně handicapovaných dětí.

DOTYK II, o.p.s. se zaměřuje na pomoc dětem s poruchami autistického spektra a osobám s chronickým duševním onemocněním.

VITA ACTIVA, nadační fond se zaměřuje na podporu seniorů zejména ze soukromých domovů pro seniory.

Organizace nevidomých z.s. se zaměřuje na činnosti ve prospěch nevidomých a slabozrakých osob v oblasti sociologie a poradenství.

Klub přátel školy, o.p.s. se zaměřuje na poskytování výchovně vzdělávacích služeb studentům školy.

Nadační fond Emil se zaměřuje na pomoc handicapovaným dětem.

Asociace pro pomoc lidem s autismem nabízí - zájmové kroužky či o aktivity jako jsou projekty sdružení - další možnosti vzdělávání - osobní asistence - pravidelná setkávání rodičů - dobrovolnictvízájmové kroužky - oblíbené tábory - sobotní výlety - plavání - ker.

Nadační fond Pomáháme dětem byl založen za účelem podpory a pomoci dětem.

Persefona, z. s. se zaměřuje na pomoc obětem domácího násilí a sexuálního zneužívání.

Klára pomáhá z. s. se zaměřuje na pomoc pečujícím a pozůstalým dětem i dospělým.

V tuzemsku i v zahraničí podporovat, propagovat a informovat o pěstování révy vinné a o výrobě vína z vinic registrovaných ve znojemské vinařské podoblasti, zejména vína, která mohou být vyrobena v kvalitě vína originální certifikace (VOC).

CANIS-HIPO-LAMOTERAPIE, o.p.s. se zaměřuje na pomoc dospělým a dětem s postižením formou animoterapie.

Terapeutická komunita: - zařízení pro dlouhodobou léčbu drogově závislých - chraněné bydlení, skupinová a individuální terapie. Občanská poradna: -právní, sociální, rodinné poradenství - protialkoholní ambulantní program.

Jsme nevládní nezisková organizace. Prosazujeme globální rozvojové vzdělávání do škol i mimo ně, zasazujeme se o odpovědnost firem v jejich dodavatelském řetězci a propagujeme fair trade jako účinnou podporu chudých pěstitelů a řemeslníků ze zemí globálního Jihu. Máme specializovaný fairtradový obchod (obchod.nazemi.cz), který nám pomáhá ...

Centrum pro sluchově postižené Hodonínsko, o.p.s. se zaměřuje na sociální rehabilitace a tlumočnické služby.