Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Sdružení - organizace historických exkurzí v tuzemsku i v zahraničí - zajištění přednášek

Aktivity pro volný čas mládeže a rodin s dětmi

- - sdružení zájemce o horolezeckou činnost, vysokohorskou turistiku, sjezdy ve volném terénu a bezprostředně související sportovní aktivity - - sdružení zájemce o horolezeckou činnost, vysokohorskou turistiku, sjezdy ve volném terénu a bezprostředně související sportovní aktivity

Občanské sdružení zaměřené na biologický a environmentální směr

Ekologické práce Pořádá - chovatelské kroužky pro děti Pořádá - výchovně vzdělávací programy Přírodovědné centrum - expozice - exotičtí živočichové Prodej - odchovaná zvířata - krmný hmyz

Východočeský klub přátel vojenské techniky: -obnova a provoz historických kusů vojenské techniky -pořádání závodů a srazů veteránů -organizování pomoci při živelných pohromách za pomoci vojenské terénní techniky.

Mateřské centrum - prostor pro aktivní trávení volného času rodičů společně s dětmi

Asociace firemních sportů je občanské sdružení nabízející firmám kompletní servis pro jejich firemní sportování, s ambicí stát se největší organizací svého druhu v ČR. Organizační tým tvoří vedle managementu AFS také sportovní odborníci a zkušení organizátoři sportovních akcí. Záštitu nad akcemi konanými AFS přebírají osobnosti českého sportu.