Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Východočeský klub přátel vojenské techniky: -obnova a provoz historických kusů vojenské techniky -pořádání závodů a srazů veteránů -organizování pomoci při živelných pohromách za pomoci vojenské terénní techniky.

Asociace firemních sportů je občanské sdružení nabízející firmám kompletní servis pro jejich firemní sportování, s ambicí stát se největší organizací svého druhu v ČR. Organizační tým tvoří vedle managementu AFS také sportovní odborníci a zkušení organizátoři sportovních akcí. Záštitu nad akcemi konanými AFS přebírají osobnosti českého sportu.

Houbařská mykologická poradna. Mykologický klub při Muzeu Východních Čech

Tělocvičná jednota - aerobik - zumba - badminton - stolní tenis

HYPOREHABILITACE léčebné pedagogicko psychologické ježdění pro děti i dospělé - rekreační ježdění - pro zdravé i zdravotně oslabené - v sedle a na vozíku - na koni na oslících pro děti, dospělé i seniory jízda na oslících v sedle a ve vozíku pro zdravé i postižené děti

Občanské sdružení - rozvoj občanských ctností, filantropie, altruismu

Naším posláním je vytvářet a nabízet prostor pro sociální a volnočasové aktivity zaměřené především na děti a mládež. Klub Klídek, který je určen neorganizované mládeži od 14ti let. A je otevřen Po - Čt od 15:00 do 20:00, Pá od 14:00 - 18:00 Dětský klub, který je určen neorganizovaným dětem ve věku 8-13let. Tento klub je otevřen každý ...

Středisko volného času pro děti a mládež. Sociální práce a konání volnočasových aktivit pro děti, mládež i mladé dospělé.