Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Iformační stránky . O historickém šermu, kostýmech, amuletech, atd.

NEZISKOVKY LIBERECKÉHO KRAJE, z.s. (zkráceně "NELI") vznikl jako zastřešující organizace pro neziskové organizace působící v libereckém kraji. Hlavním posláním je především obhajoba, prosazování, naplňování zájmů a potřeb neziskových organizací a dále osvětová a vzdělávací činnost.

Minikurzy, seznamovací kurzy, základní kurzy paraglidingu, tandemové lety, prodej vybavení, zájezdy za létáním, poradenská činnost, paragliding.

Dětský pěvecký sbor. Liberecký dětský sbor ZUŠ Liberec.

- Turistický region Český ráj - Přírodní památky a zajímavosti - Historie a památky - Sport a relaxace - Rodinná dovolená - Tradice a venkov - Turistická nabídka - Organizace cestovního ruchu

Středisko pro volný čas dětí a mládeže Turnov. Organizace volnočasových aktivit v Turnově. 28 zájmových útvarů, sportovní soutěže AŠSK, Mateřinka, Dětská scéna. Nabídka táborové základny v Českém Ráji(výlety, tábory + ubytování v budově v Turnově).

Občanské sdružení sportovních oddílů a osob. -pořádání sportovních akcí a soutěží v lyžování. Služby: - doprava osob (mikrobusy) - krátkodobé pronájmy sportovišť - zajištění reklamy

Činnost: - pěstování, výsadba a ochrana původních jizerskohorských dřevin, - obnova krajiny, návrat mizejících krajinných prvků (aleje, meze, remízky, tůně…), - lesní školky

Domovská stránka týmového jezdce v závodech tahačů. Aktuální výsledky, zajímavosti ze zákulisí, popis tahače, fanclub.

Nadace pro záchranu a obnovu Jizerských hor podporuje obnovu stabilních lesních ekosystémů a harmonické krajiny Jizerských hor a povzbuzuje účast občanů při uplatňování principů udržitelného života.

Společnost Venkovský prostor o.p.s byla založena v listopadu 1999 přeměnou Nadace Venkovský prostor se záměrem podporovat oblast zemědělství a venkova svou projektovou činností. V průběhu času rozšířila společnost své aktivity také do oblasti sociální, kulturní a vzdělávací a v současné době se zaměřuje se na následující činnosti: - poradenská ...

Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory. Zájmové sdružení pro děti a mládež.