Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Podpora a vyhledávání regionální dobrovolnických aktivit a spolupráce s dalšími regionálními organizacemi v oblasti péče o kulturní a přírodní dědictví.

Okresní sdružení Českého svazu tělesné výchovy.

Organizování volnočasových aktivit pro handicapované lidi včetně dětí, jejich rodičů a mládeže.

Cvičiště, cvičák pro psy: - výcvik psů ve sportovní kynologii, pořádání kurzů základní poslušností psa pro veřejnost.

Nestátní nezisková oganizace. Činnost: -komplexní domácí péče -chráněná dílna -denní stacionář pro zdravotně postižené -denní stacionář pro seniory -humanitární pomoc -sociální bazar -sociální poradenství.

Provoz mateřského centra pro společně trávený volný čas dětí a rodičů na mateřské dovolené.

Automotoklub. Služby: -pořádání závodů do vrchu

Konfederace politických vězňů ČR je dobrovolnou organizací, která sdružuje politické vězně komunistického režimu bývalého Československa.

Český rybářský svaz. Svaz vykonává rybářské právo, zajišťuje chov, ochranu a lov ryb, ochranu životního prostředí, rozvíjí a popularizuje rybářský sport

Svaz skautů a skautek ČR - okresní rada Olomouc. Mezinárodní výchovné hnutí pro mládež a děti od 6 let organizuje schůzky, výpravy, akce a tábory.

Jachetní klub. Sdružení přátel jachtingu, pořádání závodů.

Nezisková a nečlenská organizace pro studium duchovní vědy - kosmologie.