Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Pionýrská skupina - pořádání dětských letních táborů

Nadační fond FRANTIŠKA PODSTATZKY LICHTENSTEINA se zaměřuje na pomoc osobám se zdravotním postižením, vážně nemocným, sociálně slabým a podobně.

Popálky o.p.s. se zaměřuje na prevenci, pomoc a podporu popáleným a jejich blízkým vrátit se zpět do života.

NOS VADUM sociální družstvo se zaměřuje na podporu osob s předlužením, po výkonu trestu a rodičům samoživitelům.

Tyflocentrum - poskytuje služby zrakově postiženým osobám

Denní centrum Barevný svět, o.p.s. provozuje denní stacionář a chráněné bydlení pro pomoc a podporu osob se zdravotním postižením.

Občanské sdružení pro pomoc lidem s mentálním a kombinovaným postižením

Centrum pro rodinu Vysočina, z.s. se zaměřuje na poradenství, pobytové programy, přípravu pro snoubence a manželská setkání 50+.

Centrum pro neslyšící a nedoslýchavé kraje Vysočina, o.p.s. se zaměřuje na poskytování tlumočnických služeb, sociální rehabilitace a zajišťování kompenzačních pomůcek.

Nadační fond Šťastná hvězda se zaměřuje na pomoc nemocným dětem.

F POINT z.s. je spolek zaměřující se na vzdělávání, pomoc dětem, sociální rehabilitace, programy prevence a osvěty a na spolčovací aktivity.

Český svaz chovatelů, z. s. Základní organizace Pelhřimov je podle zákona č. 89/2012 Sb., spolkem, který sdružuje členy se společným zájmem o chování drobného domácího zvířectva. Hlavní činnost: - chov čistokrevných zvířat, jejich šlechtění a následně i prodej - pořádání vlastních výstav v chovatelském areálu "SADY" - obesílání výstav ...

Rodinné centrum pro maminky s dětmi, kde si mohou v klidu posedět, něco si vyrobit, zacvičit si a zazpívat (pro děti od 0 až 6 let).

Rodinné centrum pro maminky s dětmi, kde si mohou v klidu posedět, něco si vyrobit, zacvičit si a zazpívat (pro děti od 0 až 6 let).

Spolek, který podporuje zdravé fungování rodiny, podpora sociálního začlenění lidí. poskytuje pomoc pro zdravé fungování rodiny, pomáháme řešit problémy v rodinách. Přecházíme sociálnímu vyloučení.

Sdružení žonglování pořádá: - ohnivé, světelné a žongléřské akce

Sdružení fyzických osob - vytváření podmínek pro poradenskou, vzdělávací, výzkumnou a koordinační činnost při realizaci programů a opatření v rámci trvale udržitelného rozvoje venkova a využití krajiny zemědělcem.