Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Obecně prospěšná společnost zabývající se rozvojem venkova.

Spolek provozující neveřejnou Wi-Fi síť v rámci města.

Mateřské centrum. Nabízíme pravidelný program, poradenství, kurzy a jednorázové akce pro rodiče s dětmi i širokou veřejnost.

Občanská poradna Třebíč je nezisková organizace se sídlem v Třebíči a pobočkou v Moravských Budějovicích. Podporuje osoby nad 16 let v nepříznivé sociální situaci formou sociálních služeb a dalších programů jako jsou vzdělávací akce a kariérové poradenství. Poradna je nezávislým místem bezplatné, diskrétní a nestranné pomoci, provází občany ...

Denní centrum Barevný svět, o.p.s. provozuje denní stacionář a chráněné bydlení pro pomoc a podporu osob se zdravotním postižením.

Spolek, který podporuje zdravé fungování rodiny, podpora sociálního začlenění lidí. poskytuje pomoc pro zdravé fungování rodiny, pomáháme řešit problémy v rodinách. Přecházíme sociálnímu vyloučení.

Sdružení žonglování pořádá: - ohnivé, světelné a žongléřské akce

Sdružení fyzických osob - vytváření podmínek pro poradenskou, vzdělávací, výzkumnou a koordinační činnost při realizaci programů a opatření v rámci trvale udržitelného rozvoje venkova a využití krajiny zemědělcem.

Železniční spolek - občanské sdružení Vše odstartovala v roce 2006 koupě mašinky 700 689 - Hrbatá Máňa.

Služby, občasnké sdružení: -realizace aktivit pro děti a mládež -kulturní, sportovní, zájmové a vzdělávací akce pro děti a mládež -rozvoj informovanosti o volnočasových a vzdělávacích aktivitách mládeže - rozvoje programů v oblasti prevence kriminality.

Občanské sdružení. Pořádání outdoorových programů pro školní kolektivy, pedagogy, širokou veřejnost a firemní klientelu.

Informační centrum mládeže. Pořádání aktivit pro děti a mládež, letních táborů, výprav, expedic, víkendových akcí a pobytů v přírodě.